Funderingar och fotografier från min vy i Vintergatan

Överexponerat i motljus...

...och förmodligen en riktigt dålig bild. Men eftersom det är min blogg så kan jag ju lägga in den här i alla fall...

Ibland funderar jag på det här med dåliga och bra bilder, jag tycker inte alltid att det är självklart. Vad som är vad. Teknik och exponering är ju en sak, bildkomposition en annan...men sedan finns det ju det där svårförklarliga...som har med känsloupplvelser att göra. Och det är inte alltid att allt går hand i hand.

Men jag funderar också på det här med bloggande. Och jag vet att jag hade samma funderingar förra sommaren; vad man skall använda bloggen till, - verkar som fåniga funderingar när man publicerat över 200 inlägg, men i alla fall, funderingarna kvarstår. För man kan för det mesta göra saker lite bättre och intressantare, tror jag. Om man har lust.

Och just nu har frågan om mitt bloggande aktualiserats, för om en vecka tar mitt silvermedlemskap slut.

 

Hässelbygrönska

 

 

 Hälsningar Lena.

Inlagt 2011-07-07 18:20 | Läst 2828 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hej Lena!
Tycker att din bild är jättevacker oavsett om den är rätt eller fel exponerad.
Det är känslan i bilden som är det viktiga, eller hur? =)
Ha en underbar kväll!
Mvh Heléne
Svar från Lena Eriksson 2011-07-08 23:47
TACK Heléne...hoppas du fick en underbar kväll!
Eller nästa kväll... :-)
MVH Lena
Bloggen använder man som ett hjälpmedel för att tänka.
Sortera tankarna liksom och kanske få lite feedback på det man funderar på.

Ja, det är vad jag använder bloggen till :)
Svar från Lena Eriksson 2011-07-08 23:52
Bra sätt att använda bloggen på tycker jag...
Själv har jag den nog till lite allt möjligt, det kanske är det det som är problemet...jag har svårt att bestämma mig...ändå skulle jag vilja ha den enhetlig och stram - alltid samma upplägg...t.ex tre bilder varja gång, liksom lite ordning på den...men det blir aldrig så...
Och alltid med intressanta tankar förstås! :-)
TACK, Kurt! // Lena