Funderingar och fotografier från min vy i Vintergatan

Snön lyser vit på taken...TORSDAGSBILD.

Snön lyser vit på taken...och vi får väl hoppas att tomten är vaken...det är ju självaste julafton!

Den senaste veckan har det blivit mycket fotografering för min del...många snöbilder och flera fönsterbilder, eftersom månadens tema på Fs är just "FÖNSTER"...

Jag tycker att den här bilden har vinterkänsla och är tagen just genom ett fönster, och dessutom är den ju lite julig också med adventsstjärnan...så den kanske kunde passa som min TORSDAGSBILD på självaste julafton...

 

 

Utsikt över vintriga hustak och Värmekyrkan...bilden är tagen från ett fönster uppe i Strykjärnet.

Jag fick prova olika vinklar och avstånd en hel del för att inte få med fula fönsterkarmar , men jag ville få med alla fyra adventsljusen i Värmekyrkan...och så en liten bit av adventsstjärnan, så lite trixigt var det...men det var väldigt fint vinterljus att fotografera i...

 

 

Hälsningar Lena.

Inlagt 2009-12-24 00:02 | Läst 2698 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Jaa, jag har ju redan kommenterat åtminstone bildtillfället en gång.

Fortfarande riktigt bra, stämningsfull och vintrig bild med "vår" fantastiska adventsstake tänd dygnet runt.

God Jul!
Svar från Lena Eriksson 2009-12-24 00:24
Hej Ulf igen...man kan ju undra om vi inte har någon gran och klä...eller någon knäck i micron att ta hand om, du å jag...skämt å sido...ses i januari! / L
Trevlig bild, kul och kolla på dina fina bilder från norrköping, bodde själv där 1960