Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Min systers alla djur.

Var och hälsade på min syster och alla hennes djur, det första som möter oss när vi kör in på tomten är en flock alpackor som knappt vill akta sig för bilen.

Här går dom och betar under äppelträden.






Sen kom en stolt hund och visade upp sin fångst.




Mitt uppdrag var egentligen att fota hennes katt som är köpt på katthemmet och jag vill ha en bild till kalendern 2013.
Men hon var inte precis samarbetsvillig utan visade upp sin galna sida:))






Hon är i alla fall en mycket charmig katt.

PS. hann även med att fika med min syster:)

Inlagt 2012-07-01 20:04 | Läst 2418 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Tycker kattbilderna var riktigt bra
Svar från Mari Lidström 2012-07-01 20:20
Kul att du gillade kattbilderna! Jag tycker också om dom även om det inte är klassiska kalenderbilder, kanske att den sista får bli juli månadsbild.
Hej,
den sista kattbildenär ju charmig och mindre galen. På de övriga bilderna ser den onekligen lite besynnerlig ut. Din syster har ju dock en hund som sköter kattsysslorna så det gör kanske inte så mycket att katten är som den är :-). Fina djurbilder.
Hälsningar Lena
Svar från Mari Lidström 2012-07-01 20:23
Både katten och hunden fångar råttor så det är väl ingen ordning i familjen. Katten var så glad över all uppmärksamhet så den rullade runt och spann på den solvarma stenen innan hon tröttnade och försvann på nya äventyr.
både hunden och katten verkar gilla att du fotar och ser lagom avstressade ut på bilderna. Trevliga djurbilder! hälsn Dan
Svar från Mari Lidström 2012-07-01 20:26
Kul att du gillade bilderna! Jag brukar låta djuren vara som dom är när jag fotar, jag kan locka dom lite men för det mesta får djuren bestämma helt och då kan bli lite roliga och tokiga bilder.
haha katten är ju dagens skratt!
och Alpackor är ju väldans söta..
Ha de
Monica
Alpacka är ju ett riktigt exotiskt djur. Jag har förresten precis suttit och njutit av den svala kvällen med en "indianponcho" på mig, stickad av alpackaull. Vad har din syster sina alpackor till?
Sista bilden på kissen är underbar!
Svar från Mari Lidström 2012-07-02 19:53
Hon har dom för hon tycker det är roligt som en hobby, hon säljer ulllen och det täcker klippkostnaden. Dom är duktiga som gräsklippare, så därför får dom gå fritt i trädgården, betar så fint runt alla stena. Alpackor en toalett där dom gör alla sina behov så man behöver bara mocka på ett ställe, väldigt praktiskt när dom är i trädgården men självklart har dom hagar också för gräset i trädgården räcker inte till. Det är så härligt att fika där med alpackorna betande runt omkring sig och speciellt när dom har små föl som skuttar runt.