Jag och min kamera.

Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Suttit fast i patchningsträsket

Vilken rolig kväll!! Det började med att jag skulle uppgradera operativsystemet på min platta, Samsung Galaxy TAB S, men det visade sig att jag inte hade tillräckligt minne på den, 16 GB internminne och 32 GB på externt SD kort, det borde räcka. När jag började kolla det så har den sparat alla bilder på internminnet och när jag skulle flytta bilderna så gick det inte, jag laddade ner en app som hjälp men det funkade inte. Då skulle jag koppla plattan till datorn, som jag inte använt på 14 dagar, då var det dags att patcha datorn.

När datorn äntligen var klar kopplade jag in plattan och flyttade bilderna till SD kortet och sen var det dags för uppgraderingen, det tog sin lilla tid, när allt var klart skulle jag kolla hur det blev och då har uppgraderingen förstört alla bilder på SD kortet, jag provade att läsa bilder på datorn men det funkade inte. Jätte kul efter två timmars jobb var mina bilder borta, många bilder har jag även på datorn men men en hel del bilder som jag fotat med plattan är borta.

Smått irriterad undrade jag hur man kan sälja sådan skit , varför göra plats för SD kort när det inte går att flytta bilderna på ett lätt sätt dit och när deras egen uppdatering ändå förstör dom. Jag återgick till datorn för att kolla bilder på Lightroom, givetvis var det dags att uppdatera både Lightroom och CC, så åter igen fick jag sitta och titta på datorn när den uppdaterar.

Ibland vill bara allt krångla men här är tre vårbilder som inte försvann.Postat 2015-06-20 22:28 | Läst 3370 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera