Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Ett nytt år har börjat!

Jag vet inte varför men jag har alltid tyckt att det känns skönt att gå över på ett nytt år. Almenackan är nästan helt ren och man kan börja planera sitt nya år och hoppas att det blir ännu bättre än det förra året.

I år är det Tigerns år enligt det Kinesiska horoskopet och eftersom jag jag är född på tigerns år så har jag stora möjligheter att lyckats med det jag vill satsa på i år. Så det här året kan bli spännande.

Jag hade i alla fall ett trevligt avslut på förra året tillsammans med min familj och vänner. Om ni tycker vi ser suddig ut så beror det inte på alkoholen utan på att jag har fotat med min lilla kompaktkamera, Nikon Coolpix. Jag har tagit korten utan blixt för att få ett skönt stämningsljus i bilden, jag fördrar det stället för ett kallt och skarpt kort.
Här är det full fart i köket.
Vi firade in det nya året tillsammans med en massa andra Eskilstunabor. Jag blev förvånad hur bra bilderna blev på fyverkriet med den här kameran, för jag hade den inställd på inomhus/party och blixten var på, för jag hade varken tid eller ork att ändra till någon bättre inställning.God fortsättning på er alla och hoppas att ni får ett bra nytt år!

Inlagt 2010-01-01 11:21 | Läst 1694 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?