Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Försvarets Flygdag 2022, del 2

Det var en riktigt gråmulen dag med mycket fukt i luften. Gråa plan mot grå himmel är inte så kul, jag har letat efter bilder med rök efter planen och med en himmel där det finns lite dynamik att förstärka.

Midnigth Hawks

Den vita mannen.

Trots hundratals bilder så är det här mitt sista inlägg om den här dagen. Nu blir det rensning och radering för att minska antalet på hårddisken.

Inlagt 2022-09-04 20:27 | Läst 514 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Det var verkligen grått, trodde det var svartvitbilder tills jag såg de två sista. Det blev bra! Spännande att se, men säkert hörbart. Andra och tredje från slutet bäst, men även Herculesplanet.
Svar från Mari Lidström 2022-09-04 22:07
Alla utom dom två sista har jag gjort svartvita, men dom var nästan det ändå. Jag gjorde det för på vissa bilder var det lite svagt blått på nån del på himlen eller så var det lite gult i röken. Sen blev det lättare att få till lite mer kontrast i himlen på vissa bilder. Hälsningar Mari
Kan tänka mig att det blev många bilder, tycker de med struktur i moln och rök blev de bästa som 3 och 6 och några till på slutet. Fin serie
Läckra bilder! Jag var också där och kikade. Finska Midnight Hawks var verkligen duktiga och stämningsfull musik var det till deras uppvisning.
Snyggt fotat!

MvH
Johnny