Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Kallt, disigt och nästan övergivet.

Idag var jag ute med kameran, det var ett tag sen. Under hösten och fram till jul har jag ägnat nästan all min fritid till högskolan och kursen "Digital bildbehandling". Men så idag var jag helt ledig och kunde ta mig en sväng till Rothoffsparken och Stadsparken. Det är så avkopplande att gå runt  med kameran, ingen stress utan bara lunka på i sin egen takt.

I Rothoffsparken var jag helt ensam, behövde inte bekymra mig om att någon skulle stå ivägen för mina motiv. Idag när allt var övergivet och vinter håller greppet om parken har man svårt att tänka sig att om 4 månader så är det full fart igen.

 

 

 

 

Eskilstuna ölkulturs uteservering var också helt övergiven, det var ett tag sen någon satt på dom här bänkarna.

 

I Stadsparken såg jag lite människor, dom flesta var på väg någonstans men en familj var där på en utflykt med sina barn. Dom hade gjort en liten brasa att värma sig vid. Kommunen har ställt ut 2 st eldkorgar och en stor låda med ved, fint gjort av dom.

 

En liten isprinsessa i den trolska skogen.

 

 

Inlagt 2010-01-13 20:05 | Läst 2023 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Gillar bilden på de "kanderade" bladen. Vad är det för träd som har kvar sina gröna blad?
Svar från Mari Lidström 2010-01-13 20:17
Oj vad snabb du var. Har ingen aning, är jätte dålig på vad olika växter heter. Funderade själv på varför bladen fortfarande var gröna.

Mvh
Mari
Många fina vinterbilder, tror att jag aldrig sett Eskilstuna med så här mycket snö och kyla så länge jag bott här. Bilden på Kloster Kyrka gillar jag extra mycket. Själv har jag inte varit ute och fotat på flera månader, men idag när det bara var ett par minusgrader tog jag mig ut på en runda med kameran.
Svar från Mari Lidström 2010-01-19 22:33
Visst är det härligt med all snö och frost, det var nog väldigt länge sen vi hade en riktig vinter. Skönt att du kom ut och fick ta lite bilder.

Mvh
Mari
Lite kul dina bloggbilder, kul att din bild blev utvald.
Svar från Mari Lidström 2010-02-11 18:03
Man blir glad när andra gillar ens bilder.

Mvh
Mari