Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Ramlat runt i skogen

Idag luftade jag macro objektivet ute i skogen, man kunde tro att jag inte kan gå på ojämn mark för jag ramlade två gånger. Först var det fotleden som vek sig och sen var det knät som glappade till så jag föll. Men det är bara att borsta av sig och linka vidare, man får lov att offra sig lite som fotograf:)

Den här vitsippan växte vid en liten bäck.

Den här upptäckte jag när jag låg på marken och ojade mig av smärta.

Jag får ta det lugnt resten av helgen så jag slipper fler skador.

Inlagt 2014-04-26 19:48 | Läst 1401 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Finfina macrobilder :)
Svar från Mari Lidström 2014-04-27 10:37
Tack så mycket!
/Mari
Trevliga blombilder!
/Niklas
Svar från Mari Lidström 2014-04-27 10:37
Tack så mycket!
/Mari
Vilka härliga bilder, trots strapatserna. :-)
Har du besökt Lövön, ett Natura 2000-område som ligger inom E:a kommun? Där var vi idag för första gången och blev helt fascinerade av området med olika typer av ädelskog, rikt fågelliv, mängder med olika fjärilar, mossor, sippor av olika slag, ramslök, gullvivor, violer m m. Vi skulle dit bara för att orientera oss lite, men blev kvar i nästan 5 timmar. Tyvärr hade jag ingen av mina makro-gluggar med mig. :-/
Vänligen
Nonno
Svar från Mari Lidström 2014-04-27 10:40
Tack så mycket! Vilket bra tips, där har jag aldrig varit men det låter som ett intressant foto och fika utflyktsmål, jag försöka åka dit snart.

Hälsningar!
Mari