Berättelser från mina fotoutflykter och ibland lite inspirationstips.

Inspirationstips; wildlife videography

Kände att jag måste dela med mig av en tv serie jag fann på Youtube; Unearthed Film School Wild. Den har visats på Animal planet så det är rätt bra kvalitet på den.

Serien handlar om en handfull deltagare som Valts ut av över 30000 sökande. De flygs ner till ett naturreservat i Afrika och ska på kort tid lära sig att filma djur och natur samt att göra en naturfilm. Inga ö-råd och sånt trams utan av filmer som deltagarna levererar till tävlingen utses vinnaren av en jury. Jag tyckte det var både underhållande och lärorik serie som gav mig mersmak på att försöka utvecklas till en bättre videofilms-makare.

Att notera så är det rena nybörjare som tagits ut. När jag googlade på namnen så hittar jag minst tre stycken som efter serien verkar ha fått mersmak och återfinns nu bland andra aktiva filmare.

Hoppas du också kan finna den intressant.

Första avsnittet hittar du här! Mycket nöje :-)

PS 1: mitt i uppspelningen dyker blir rutan svart. Jag tror det är reklam som tagits bort och det är bara att spola fram en bit så fortsätter filmen.

PS 2 mina egna försök till filmer kan du också se på Youtube. Bla finns det en film här från Yosemite, inspelad med utrustning som nu kan betraktas som museiföremål :-)


www.mikswephotography.com

Inlagt 2016-02-24 18:29 | Läst 2594 ggr. | Permalink