Berättelser från mina fotoutflykter och ibland lite inspirationstips.

Inspirationstips: Landskap

Jag betraktar mig inte som en landskapsfotograf. Istället blir jag ofta sittande i landskapet och njuter av vyerna.

Eftersom jag konsumerar Youtube-snuttar dagligen så har jag nu snubblat på en landskapsfotograf som faktiskt har gett mig inspiration att försöka ta tag i den typen av fotografering. Nu kan man tro att det hans fantastiska bilder som övertygat mig, men så är det inte.

Visst är de fina men jag fastnade för hans sätt att fotografera och när jag ser hans filmer så rycks jag med i hans passion. Han är inte okänd men jag tror han kommer bli mer känd allt efter som tiden går.

Han är en yrkesfotograf från norra England och heter Thomas Heaton. Du hittar hans filmer här och hans hemsida här http://www.thomasheaton.co.uk/

Bilderna i detta inlägg är dock mina och du hittar min hemsida här www.mikswephotography.com

Du kan också följa mig på Facebook.

Inlagt 2017-02-07 20:09 | Läst 3114 ggr. | Permalink
Jag har följt Thomas Heaton sedan hans första 2-3 videos, kul o se hans kanal växa. Han är ödmjuk och grym fotograf. Har även hittat en till cool youtubefotograf från England. Han heter Simon Baxter, kika på hans kanal :)
Svar från MikSwe 2017-02-08 18:04
Japp, jag glömde skriva lite om honom som person men du har nog helt rätt om hans person. Simon Baxter hittade jag i samma veva och han verkar också duktig men jag tycker inte han tränger ut i rutan på samma sätt, men jag ska ge honom en chans att växa :-)
Svar från MikSwe 2017-07-10 09:44
Nu efter att ha sett hans senaste videos så tycker jag att Simon Baxter har vuxit till sig och det märks på hans videos att han blivit säkrare i sitt filmande. Definitivt värd att kika på och speciellt för hans sätt att ta sig an skogslandskapet. Thomas Heaton är ju mer i de öppna landskapen. Får nog bli ett inspirationstips om Simon så småningom :-)
Vackra vykort är det allt! LO
Svar från MikSwe 2017-02-08 18:05
Tack så mycket LO. Det är lite så jag känner om mina landskapsbilder också. Förhoppningsvis ska jag börja bli mer medveten om komposition och själva skapandeprocessen, inspirerad av TH :-)
Raffinerade landskapsbilder.
Svar från MikSwe 2017-02-08 18:06
Tack ska du ha Ernst Göran ibland kommer jag ihåg att lyfta kameran och faktiskt dokumentera det jag ser :-)
Tack för tipset. Din landskap är ju inte fy skam heller.
Hälsningar Lena
Svar från MikSwe 2017-02-09 17:31
Varsågod, delad glädje är dubbel glädje :-)
Jag tycker det är svårt att ge landskapsbilder rättvisa så jag gillar att du uppskattar de jag tagit :-)