Berättelser från mina fotoutflykter och ibland lite inspirationstips.

Vill du ge en julklapp?

För ett tag sedan så skrev jag om Doug Gardner, en professionell fotograf som gör filmer om hur man fotograferar vilda djur mm.  (du kan läsa det inlägget här: http://www.fotosidan.se/blogs/mikswe/index.htm?date=2013-07-01 )

Jag har följt hans serie på nätet i flera år och dom har gett mig som amatörfotograf rätt mycket. Idag när jag gick in på hans sida så fanns en länk till kickstarter.

Kickstarter verkar vara en plats där folk ber om stöd för olika saker och i Doug´s fall så är det för att kunna göra säsong 5 av Wild Photo Adventures. I normala fall så hade jag inte publicerat detta alls, men tiden går ut den 3 januari och det var en del pengar kvar att samla in. Eftersom jag inte har facebook så tänkte jag att så här i juletid så kanske jag kan göra ett undantag och förhoppningsvis kan vi alla kan få se frukterna av det nästa år.

Så ställ dig i kön :-)

 http://www.kickstarter.com/projects/2025449324/wild-photo-adventures-tv-series-season-5

PS.

Om jag har missat nån regel som är emot den här typen av inlägg så ber jag om ursäkt.

PS2

God jul på dig! :-)

Inlagt 2013-12-22 22:07 | Läst 2604 ggr. | Permalink
God jul på dig med Mikael! :-)
Tack för tipset, alltid trevligt och lärorikt att läsa dina inlägg!
Kanske ses i Skåne eller på Runde eller Knuthöjdsmossen eller... nästa år? :-)
Gott nytt fotoår 2014!
Jana o Sven
Svar från MikSwe 2013-12-23 21:25
Hej på er och tack så mycket för ert stöd. Ja blir det lika mycket flängande nästa år som i år så är chansen stor att vi ses :-). Brukar inte tala om i förväg när jag lämnar hemmahamnen, men ska försöka tipsa lite innan så får vi se om nån annan har liknande planer. Hoppas vi ses, om inte annat så hörs vi av här på FS :-)
Gott nytt på er också /Mikael
Ja han är en höjdare,rekommenderas för alla,från landskapsfotografer till däggdjurs dito.
Mycket fototips och fina filmer,rekommenderas för alla,har du inte sett dom har du missat något.
Personligen har jag köpt säsong 1-4 på dvd och har även donerat lite till ev 5e säsong.
Svar från MikSwe 2013-12-23 21:26
Härligt Kenneth, då får vi hålla tummarna för att det blir ytterligare en säsong. Ha det gott /Mikael