"Hjärtats tankar & funderingar"

Rösta...

 

Jag tänkte beställa lite nya Visitkort till min firma och skulle behöva Er hjälp att välja layout. Du behöver bara skriva en siffra 1-15 (nummer ett är bilden längst upp till vänster, bild två är bilden i mitten längst upp osv.).

Hoppas Ni vill hjälpa mig.

Det går även bra att önska en viss layout med en annan text, ett annat teckensnitt, mer eller mindre opacitet mm. All feedback är välkommen!

Kram Milla

 

Bild 1, 2 och 3

  

 

Bild 4, 5 och 6 

  

 

 

Bild 7, 8 och 9 

  

 

Bild 10, 11 och 12 

    

 

 Bild 13, 14 och 15

  

Foto & Layout: Camilla Thieme 

Inlagt 2013-06-27 11:48 | Läst 3617 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Du verkar ju vara specialiserad på bröllop och barn, de flesta bilderna anknyter ju till det, men jag tycker absolut att det barska fågelögat sticker ut mest (nr.6). Det föll jag för.
PS. efter att ha snabbkollat dina bilder på din sida så stärks jag i mitt val av nr.6
Hej! Vilka fina layouter du skapat. Jag tycker att 6:an sticker ut, känns modern, fräck och ett visitkort man kommer ihåg bland alla andra. Mvh Jessica.
jag röstar på ettan :-) om inte detta blir godkänd så röstar jag på 3 an
Problemet med att lägga in bilder på sitt visitkort är att kunderna skapar sig en bild av vilken typ av fotograf du är utifrån dina visitkort, vilket du säkerligen inte vill.

Gillar inte kunden svartvita bilder med delar som är i färg, vilket var populärt för 5 år sedan, så kanske de inte väljer dig som fotograf.

Gillar de inte nakenhundar så kanske de inte vill ge dig affärer

etc etc

Bara för att man är fotograf, så behöver man inte ha en bild på visitkortet, bilderna ska du ha i din portfolio som du kan skicka till kunderna. kippa bild, gör ett snyggt visitkort med text och en snygg LOGGA. det räcker, det är inte visitkortet som kommer att ge dig affärer

Enkelhet är ett vinnande koncept i 90% av fallen

Svensson
Svårt att välja, du har många fina :) Jag tror 12 vinner den här gången :) Allt gott
Tror du får tänka på vad du vill ha för fotograf intiktning, om jag vill gifta mig skulle jag överväga dig om du har visitkort som tex nr 5, 8, 13, 14 och 15.
Samma sak med bilder på mina barn eller husdjur,
antingen har du två olika visitkort- ett du ger till de som vill ha bröllops fotograf och ett annat som kanske är mer visitkort som presenterar DU som fotograf.
Ett annat bra tips med visitkort är att om du har en med mycket färg minns folk det bättre. Leta genom sin väska plånbok efter visitkortet som har neutral färg som många andra har- jag hade ett med mycket blått och fick bra feedback för många sa att de hittade mitt visitkort lätt då färgen stack ut.

//JO