MITT INRE RUM...

"Hjärtats tankar & funderingar"

Golf, illamående och en tredjeplats...


Idag har jag och min man spelat en partävling i golf. Det gick väldigt bra, trots att jag mådde rent utsagt uruselt! Tänkte hoppas av flera gånger, men kämpade igenom hål för hål, trots illamående och enorm ångest. Tror illamåendet beror på njurgrus (känner igen symptomen). Det är väldigt konstigt det där, när jag mådde som allra värst, det var då jag spelade som bäst... 

 

Här en bild från när vi spelade på Bro Hof GK (hade ingen kamera med mig idag ;o)

Foto: Anders Ericsson

Bildredigering: Camilla Thieme


Hur fungerar Du? Kan Du prestera bättre när Du mår dåligt? Berätta gärna! Jag svär att jag trodde att jag skulle spy ett antal gånger under rundan, men jag ville inte svika min man eller de vi spelade tillsammans med. Tur var väl det, för vi kom faktiskt trea i tävlingen :o) Fast ärligt talat är jag mest stolt över att jag klarade att ta mig runt.

Kram Milla


Här en liten suddig bild (tagen med min Konica Minolta Dimage G600) på vårt fina pris :o)

Foto: Camilla Thieme


Tyvärr äter jag kanske bara fem saker som finns i korgarna (pasta, morötter, lök, apelsiner och mandariner). Men det finns en massa andra delikatesser, som till exempel parmaskinka, salami, parmesan, pesto, olika marmelader, grissini, mörk choklad, vin, torkade rotfrukter, skorpor, havssalt, äpplen, päron, ananas, mango, physalis, zucchini, blomkål, rädisor, sallad, färsk sparris mm.

 


Postat 2010-08-28 20:16 | Läst 9129 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera