MITT INRE RUM...

"Hjärtats tankar & funderingar"

Fullsatt Globen trots detta ingen ångest!

I fredags var jag på NHL Premiär i Globen och tittade på LA KINGS - NY RANGERS. Aldrig hade jag väl kunna drömma om att jag skulle kunna sitta på ett fullsatt Globen utan någon som helst ångest!!! Gissa om det var UNDERBART. Jag kunde till och med koncentrera mig på matchen... ;o)

Någon mer som var där? Berätta gärna!

Kram Milla

I Globens garage innan matchen.Foto: Marko Thieme OBS! Mobilkamera (HTC Incredible S)


För många spelare på isen... ;o)Foto: Camilla Thieme OBS! Mobilkamera (HTC Incredible S)

En liten filmsnutt från kvällen :o)Film: Marko Thieme OBS! Mobilkamera (HTC Incredible S)

Ps. LA KINGS vann matchen med 3-2 i förlängning  Ds.

År 2007 åkte jag och min man till London för att titta på NHL för första gången. Det var precis innan jag blev fruktansvärt dålig i min ångest.

Jag tala om att jag inte minns speciellt mycket av den matchen tyvärr eller resan överhuvudtaget. 

The O2 Arena i LondonFoto: Camilla Thieme

Den gången vann LA KINGS med 4-1 mot Anaheim Mighty Ducks

Foto: Marko Thieme

Postat 2011-10-09 09:05 | Läst 5044 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

En underbar dag!

I lördags spelade min man och jag golftävlingen Pro´s Prize på vår hemmaklubb Haninge Strands GK.  Vi hade en helt underbar dag med stålande solsken och många härliga skratt.

Jag är sedan några år tillbaka vän med klubbens ena Pro och hade frågat henne redan för ett halvår sedan om hon ville spela i vårt lag. Det ville hon, så tillsammans med henne, min man, en bekant och två spelare jag aldrig tidigare mött bildade vi ett lag.

Kram Milla

Här är "mitt lag" samt min pappa och hunden Elvis.

Koncentrationen var hög. Här putt för Eagle, men det blev "bara" en Birdie.

En kort paus efter nio hål, tävlingsledningen bjöd på kaffe/festis och bulle.

Här kan Ni se hur mycket folk det var ute på banan. Tyvärr hade jag inte telefonen (kameran) uppe vid ett bättre tillfälle, då det verkligen syntes hur många vi egentligen var (160 stycken spelare, för att vara exakt ;o)

Golfrundan tog över 5½ timme, så det hann bli ganska mörkt innan vi spelat färdigt.

Efter rundan var det dags för lottdragning, prisutdelning och pastabuffé i restaurangen/klubbhuset.

.

"Mitt lag" satt utomhus i partytältet och åt.

På parkeringen såg jag en jättevacker vy! Månen som speglade sig i det spegelblanka vatten. Tog ett foto... Gissa om jag önskar att jag hade haft min systemkamera och stativ med mig! Bilden blev inte bra med mobilkameran för fem öre, tyvärr.


Foto: Camilla Thieme

OBS! Mobilkamera (HTC Incredible S)

Postat 2011-09-19 17:04 | Läst 6374 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Jag misslyckas totalt...

För ett par veckor sedan skrev jag att jag skulle äta bättre/nyttigare och börja träna igen. Men jag måste erkänna att jag misslyckats totalt! Faktum är att det är många år sedan jag åt så här mycket och onyttigt, var så här "rund" och inte motionerade alls. (Frågan är om jag någonsin har "misshandlat" min kropp så här illa tidigare)?

Jag har ätit flera pizzor, flera hamburgare, pommes, bearnaisesås, bullar, kakor, ostbågar, godis, choklad, you name it!!! Och jag har endast varit på gymmet två gånger på över ett halvår!!! Promenader har jag så gott som slutat med helt.

Jag skäms och är inte ett dugg nöjd med situationen, men jag har bara mig själv att skylla! Varför blir det så att man "glömmer bort sig själv" när man mår dåligt? Det är ju som man behöver "ta hand om" sig själv som bäst...

Känner Du igen Dig? Berätta gärna

Kram "illa Milla"


Igår spelade jag golf på Kungsängen GK tillsammans med min man Marko och vår vän Ove. Till och med det blev jag alldeles slut av och fick ont i kroppen...Foto: Ove Ek

Postat 2011-08-15 15:21 | Läst 4919 ggr. | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Systemkamera förbjuden...

Idag var jag och min manBro Hof Slott GK och tittade på den sista och avslutande rundan av Nordea Masters 2011. Vi hade läst på nätet att det var förbjudet att ta med sig kamera, så vi fick snällt åka hemifrån tomhänta...

Trots att det kändes både tråkigt, men framför allt väldigt tomt att åka på ett sådant evenemang utan kamera, måste jag erkänna att det samtidigt var ganska avkopplande. Nu kunde jag njuta av en underbar dag på Bro Hof samt titta på bra golf (istället för att "jaga den perfekta bilden" :o)

Tyvärr är det ofta så att de gånger man inte har med sig kameran, det är som allt spektakulärt och oförutsett händer och man skulle ge nästan vad som helst för att ha kameran där... ;o)

Kan Du också känna en viss "lättnad" av att inte alltid ha med Dig kameran? I vilka situationer känner Du så i sådana fall så? Berätta gärna!

Kram Milla

Vi kunde dock inte låta bli att ta några foton med mobilkameran ;o)

Jag funderar om de färgar vattnet i vattenhindren på Bro Hof? För visst ser de väldigt turkost och "utomlands" ut. Någon som vet? 

Det kan vara väldigt tröttsamt att spela golf ;o) Här vilar Alex och Bubba på varsin golfbag i väntan på deras nästa utslag...

Vy över hål 18 och Bro Hofs Slott. Tänk att jag själv har spelat där...

Här har Ni vinnaren av Nordea Masters 2011, Alexander Noren. 2,2 miljoner kronor fick han i prispengar efter fyra dagars kanonspel.

Foto: Camilla & Marko Thieme

OBS! Mobiltelefon HTC Incredible S 

Även Robert Karlsson var med i tävlingen, här ser Ni honom slå ut på hål 2.

Till sist ett litet videoklipp med vinnaren Alex i hans segerintervju. Tyvärr går det inte att höra vad han säger på grund av den extremt hårda vinden.

Film: Marko Thieme

OBS! Mobiltelefon HTC Incredible S 

Postat 2011-07-25 00:03 | Läst 7167 ggr. | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera

Håll tummarna...

Imorgon klockan åtta skall jag och min man spela golftävling och jag har inte rört en golfklubba på över tre veckor. Tror jag har gått endast  två och en halv runda denna säsong... Så snälla Ni, håll tummarna för mig/oss nu ;o)

Kram Milla

Foto: Anders Ericsson

Postat 2011-06-10 22:02 | Läst 4236 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera
1 2 Nästa