MITT INRE RUM...

"Hjärtats tankar & funderingar"

En vän för livet...


Idag vill jag tacka min vän Anders Ericsson för att han är den han är! I vått och torrt ställer han upp för mig, följer med mig till läkaren, psykologen, Arbetsförmedlingen och hjälper mig när jag mår som allra sämst. Eftersom han själv haft ångest så vet han precis vad jag går igenom och förstår vad jag behöver. Han hjälper mig med avslappning, lindrar min ångest när den är som värst och tar inte illa upp om han helt plötsligt blir hemskickad för att jag mår dåligt. Anders, Du är bäst! Tack för att Du är min vän.

Kram Milla

 


Foto: Camilla Thieme


Postat 2010-08-31 12:00 | Läst 4223 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

En till fotobok :o)


Jag kunde inte låta bli att göra en fotobok till på Photobox, nu när det är så billigt :o)

Denna gång letade jag fram de "bästa bilderna" jag har (plus några till, som utfyllnad ;o) Har Ni gjort någon fotobok från Photobox ännu? Blev den bra? Berätta gärna!

Kram Milla


Så här ser den ut:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Camilla Thieme

 

 


Postat 2010-08-30 07:53 | Läst 5169 ggr. | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera

Spiken i kistan...


Ännu ett tungt besked... Försäkringskassan godtog inte min begäran av omprövning... Ville bara berätta det för Er som visat intresse och stöttat mig. Fick beskedet i fredags per post. Blev alldelse chockad när jag öppnade kuvertet och läste vad som stod. Var inte beredd på att jag skulle få svaret så snabbt efter det att jag skickat in synpunkter på deras eventuella beslut. Trodde bara att det var en bekräftelse på att de mottagit min begäran.

Jag hade skrivit att jag skulle gå till läkaren och få ett nytt läkarintyg (vilket jag också gjorde i fredags) men de väntade inte ens med att titta på det :o( De hade helt enkelt bestämt sig! Jag fattar inte hur sjuk man skall vara för att bli sjukskriven... 

Jag har legat på golvet hela morgonen med fruktansvärd ångest, sprungit på toaletten med en orolig mage och mått jättedåligt. Jag blir bara sämre och sämre, vet inte hur jag skall ta mig ur detta.

I morgon måndag skall jag till Arbetsförmedlingen och prata om att eventuellt kunna arbetsträna hemifrån. Jag känner mig egentligen inte redo, men vad skall jag göra? På något sätt måste jag ju få in lite pengar. Hoppas jag kan gå dit bara...

Arbetstränar någon av Er? Hur är det? Hur många timmar per dag/vecka arbetar Ni?  Berätta gärna!

Kram Milla

Foto: Camilla Thieme

 


 

Postat 2010-08-29 09:23 | Läst 5416 ggr. | Permalink | Kommentarer (11) | Kommentera

Golf, illamående och en tredjeplats...


Idag har jag och min man spelat en partävling i golf. Det gick väldigt bra, trots att jag mådde rent utsagt uruselt! Tänkte hoppas av flera gånger, men kämpade igenom hål för hål, trots illamående och enorm ångest. Tror illamåendet beror på njurgrus (känner igen symptomen). Det är väldigt konstigt det där, när jag mådde som allra värst, det var då jag spelade som bäst... 

 

Här en bild från när vi spelade på Bro Hof GK (hade ingen kamera med mig idag ;o)

Foto: Anders Ericsson

Bildredigering: Camilla Thieme


Hur fungerar Du? Kan Du prestera bättre när Du mår dåligt? Berätta gärna! Jag svär att jag trodde att jag skulle spy ett antal gånger under rundan, men jag ville inte svika min man eller de vi spelade tillsammans med. Tur var väl det, för vi kom faktiskt trea i tävlingen :o) Fast ärligt talat är jag mest stolt över att jag klarade att ta mig runt.

Kram Milla


Här en liten suddig bild (tagen med min Konica Minolta Dimage G600) på vårt fina pris :o)

Foto: Camilla Thieme


Tyvärr äter jag kanske bara fem saker som finns i korgarna (pasta, morötter, lök, apelsiner och mandariner). Men det finns en massa andra delikatesser, som till exempel parmaskinka, salami, parmesan, pesto, olika marmelader, grissini, mörk choklad, vin, torkade rotfrukter, skorpor, havssalt, äpplen, päron, ananas, mango, physalis, zucchini, blomkål, rädisor, sallad, färsk sparris mm.

 


Postat 2010-08-28 20:16 | Läst 9108 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera

Skansen


I måndags hade jag en sådan där bra dag. En dag nästan helt utan ångest och med väldigt lite värk i kroppen :o) Dessutom sken solen på en klarblå himmel och det var sådär perfekt varmt. Så jag, min man och Anders Ericsson åkte in till Skansen för att titta på djuren och självklart fotograferade vi dem också! :o)

Jag tror vi gick omkring där i sju timmar! Det var jättemysigt och inte alls mycket folk (kanske berodde det på att skolorna hade börjat efter sommarlovet).

Vi fastnade en lång stund hos lemurerna. De är verkligen  supersöta och väldigt nyfikna, men tyvärr också mycket svåra att fotografera... Jag lånade dessutom ut mitt teleobjektiv till Anders, så jag fick fotografera med mitt macro nästan hela tiden ;o)


Det gäller att komma riktigt nära...

Foto: Marko ThiemeFoto: Camilla Thieme


Foto: Camilla Thieme


Vi åt lunch utomhus i solen på ett mysigt café. Jag tog pannkakor med sylt och glass och Marko och Anders åt varsin cheesburgare. Hela tiden var jag noga med att täcka över min cola så att det inte skulle krypa ned någon geting i burken. När vi ätit färdigt gick vi vidare och jag som inte druckit klart tog med mig min läsk...

Vad tror Ni händer... Jo en geting har naturligtvis krupit ned i min burk och när jag skall dricka ur det sista så känner jag hur någonting sticker mig på insidan av läppen!!! Jag stönar och frustar och spottar som en tok och får ut getingen som hamnar i en colapöl på marken. Marko och Anders de märker ingenting, de står bara tio meter ifrån och fotograferar en tupp i lugn och ro. Jag blir alldeles chockad och går fram till dem och talar om vad som nyss har hänt. Anders kutar i väg till cafét där vi precis ätit och får ett par sockerbitar som jag lägger under läppen (skall tydligen dra ut giftet från taggen). Sedan går jag omkring med en "jätteprilla" under läppen samtidigt som sockret rinner ut ur munnen och kladdar ned min haka och kinder, vilken syn!


Så här snygg blev jag efter att getingen stuckit mig i läppen ;o) 


Foto: Anders Ericsson

Vad säger Ni, skall jag skaffa silikon i läpparna? ;o)


Inne på Akvariet hittade vi bland annat dessa snyggingar ;o)


Foto: Marko Thieme


Foto: Marko Thieme
Foto: Camilla Thieme


Här ytterligare ett par bilder (lite lustigt faktiskt, här åker man till Skansen och skall fotografera exotiska djur och så kommer man hem med bilder på en mås och en tupp ;o)

Foto: Camilla Thieme 


Foto: Camilla Thieme Foto: Camilla Thieme 


Bildredigering alla bilder: Camilla Thieme


På vägen hem stannade vi i Farsta centrum och åt på Burger King 0ch lite senare på kvällen trotsade jag min ångest ännu mer och åt kräftor :o)

Det är så skönt att kunna få sådana här dagar emellan allt elände :o)

Kram MillaPostat 2010-08-26 10:59 | Läst 5460 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera
1 2 3 ... 6 Nästa