MITT INRE RUM...

"Hjärtats tankar & funderingar"

En underbar dag!

I lördags spelade min man och jag golftävlingen Pro´s Prize på vår hemmaklubb Haninge Strands GK.  Vi hade en helt underbar dag med stålande solsken och många härliga skratt.

Jag är sedan några år tillbaka vän med klubbens ena Pro och hade frågat henne redan för ett halvår sedan om hon ville spela i vårt lag. Det ville hon, så tillsammans med henne, min man, en bekant och två spelare jag aldrig tidigare mött bildade vi ett lag.

Kram Milla

Här är "mitt lag" samt min pappa och hunden Elvis.

Koncentrationen var hög. Här putt för Eagle, men det blev "bara" en Birdie.

En kort paus efter nio hål, tävlingsledningen bjöd på kaffe/festis och bulle.

Här kan Ni se hur mycket folk det var ute på banan. Tyvärr hade jag inte telefonen (kameran) uppe vid ett bättre tillfälle, då det verkligen syntes hur många vi egentligen var (160 stycken spelare, för att vara exakt ;o)

Golfrundan tog över 5½ timme, så det hann bli ganska mörkt innan vi spelat färdigt.

Efter rundan var det dags för lottdragning, prisutdelning och pastabuffé i restaurangen/klubbhuset.

.

"Mitt lag" satt utomhus i partytältet och åt.

På parkeringen såg jag en jättevacker vy! Månen som speglade sig i det spegelblanka vatten. Tog ett foto... Gissa om jag önskar att jag hade haft min systemkamera och stativ med mig! Bilden blev inte bra med mobilkameran för fem öre, tyvärr.


Foto: Camilla Thieme

OBS! Mobilkamera (HTC Incredible S)

Postat 2011-09-19 17:04 | Läst 6422 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Systemkamera förbjuden...

Idag var jag och min manBro Hof Slott GK och tittade på den sista och avslutande rundan av Nordea Masters 2011. Vi hade läst på nätet att det var förbjudet att ta med sig kamera, så vi fick snällt åka hemifrån tomhänta...

Trots att det kändes både tråkigt, men framför allt väldigt tomt att åka på ett sådant evenemang utan kamera, måste jag erkänna att det samtidigt var ganska avkopplande. Nu kunde jag njuta av en underbar dag på Bro Hof samt titta på bra golf (istället för att "jaga den perfekta bilden" :o)

Tyvärr är det ofta så att de gånger man inte har med sig kameran, det är som allt spektakulärt och oförutsett händer och man skulle ge nästan vad som helst för att ha kameran där... ;o)

Kan Du också känna en viss "lättnad" av att inte alltid ha med Dig kameran? I vilka situationer känner Du så i sådana fall så? Berätta gärna!

Kram Milla

Vi kunde dock inte låta bli att ta några foton med mobilkameran ;o)

Jag funderar om de färgar vattnet i vattenhindren på Bro Hof? För visst ser de väldigt turkost och "utomlands" ut. Någon som vet? 

Det kan vara väldigt tröttsamt att spela golf ;o) Här vilar Alex och Bubba på varsin golfbag i väntan på deras nästa utslag...

Vy över hål 18 och Bro Hofs Slott. Tänk att jag själv har spelat där...

Här har Ni vinnaren av Nordea Masters 2011, Alexander Noren. 2,2 miljoner kronor fick han i prispengar efter fyra dagars kanonspel.

Foto: Camilla & Marko Thieme

OBS! Mobiltelefon HTC Incredible S 

Även Robert Karlsson var med i tävlingen, här ser Ni honom slå ut på hål 2.

Till sist ett litet videoklipp med vinnaren Alex i hans segerintervju. Tyvärr går det inte att höra vad han säger på grund av den extremt hårda vinden.

Film: Marko Thieme

OBS! Mobiltelefon HTC Incredible S 

Postat 2011-07-25 00:03 | Läst 7211 ggr. | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera

Jag glömmer bort både tid och rum...

I torsdags kväll satt jag och redigerade en ny bild på Picasso. Det var så roligt att jag glömde bort både tid och rum...

Jag hade dock lite för bråttom när jag gjorde rekvisitan till denna fotografering. Hade endast köpt en båt samt lånat en studentmössa i papp av min granne Helena. Så det blev till att "tillverka" resten i Photoshop ;o)

Jag vet inte hur länge jag satt och arbetade, men plötsligt hörde jag hur fåglarna började kvittra utanför mitt fönster! Då förstod jag att det var dags att gå och lägga sig ;o)

Känner Du igen Dig? Berätta gärna!

Kram Milla

Tyckte att båten skulle heta "Carl Larsson", det passar väl till Picasso ;o)

Före & EfterFoto: Camilla Thieme

Foto: Anders Ericsson

Bildredigering: Camilla Thirme


Postat 2011-07-02 10:21 | Läst 4783 ggr. | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Dinosaurie påträffades i Stockholms skärgård...

Tänk vad naturen kan spela oss ett spratt ibland. För några dagar sedan påträffades en Dinosaurie på Hasselkobben i Stockholm skärgård ;o)

Har Du också sett något "udda djur" i naturen och var i sådana fall?

Berätta gärna!

Kram Milla

Foto: Marko Thieme

Postat 2011-06-20 21:07 | Läst 5912 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Första gången i mitt liv...

 

I söndags gjorde jag något som jag aldrig tidigare tillåtit mig själv att göra. Jag tog nämligen en paus när jag var ute och promenerade :o)

Jag vet inte om det är medicinen som gjorde att jag för en gångs skull kunde stanna upp och njuta av tillvaron till och med under ett "träningspass". Men jag kunde helt enkelt inte låta bli... :o)

Solen hade så gott som skinit på en klarblå himmel i flera dagar och det hade varit 15-20 grader ute i nästan en hel vecka. Trots detta hade jag inte solat en enda sekund! Så jag avbröt min promenad och lade mig på en brygga i solen och bara NJÖT i fem minuter :o) Sedan fortsatte jag att motionera.

Kram Milla

 

Inte konstigt att jag blivit fet på sistone... ;o)

Foto: Anders Ericsson 

(OBS! Mobilkamera)

 

 

 


Postat 2011-04-25 21:13 | Läst 3894 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera
1 2 3 ... 4 Nästa