MITT INRE RUM...

"Hjärtats tankar & funderingar"

Fotomässan through Millas eyes... ;o)

 

Som många andra medlemmar här på Fotosidan så var även jag på Fotomässan i Älvsö i helgen. Två gånger dessutom! På lördagen gick jag med min man och min vän Anders och på söndagen med min vän Ricke Johansson. Här kan Ni se mässan "genom mina ögon" ;o)

Kram Milla

 

Utsikt över mässhallen! Någon som känner igen sig?

Foto: Camilla Thieme

 

Det fanns många fina fotografier att titta på (mellen alla sms... ;o)

Foto: Ricke Johansson

 

Passade på att fotografera Bingo Rimér. Titta vad fint han poserar ;o)

Foto: Camilla Thieme

 

Milla i ett par lite förstora 3D glasögon... ;o)

Foto: Ricke Johansson

 

Hittade denna söta bil i en monter och kunde inte låta bli att ta ett foto :o)

Foto: Camilla Thieme

 

Skickade in fem stycken bilder till Fotosidans mosaik och fick med alla fem :o)

Foto: Fotosidans medlemmar

 

Det var mycket bilar på parkeringen utanför mässan... ;o)

Foto: Camilla Thieme

 

Efter två dagar på mässan blev man lite trött och sliten...

 

Foto: Ricke Johansson

 


Postat 2010-11-30 10:13 | Läst 4626 ggr. | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera

Var fanns Ni???

 

I helgen var jag på Fotomässan, två gånger till och med (lördag och söndag). Men inte en enda medlem från Fotosidan såg jag!!! Var fanns Ni? Var det någon som kände igen mig? Varför kom Ni inte fram och hälsade :o( Jag som hade sett fram att äntligen få träffa Er!!!

Kram Milla


Någon som känner igen sig själv på fotot? :o)

Foto: Camilla Thieme

Postat 2010-11-30 09:03 | Läst 3831 ggr. | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera

En vecka med medicin...

 

Nu har jag tagit min medicin (Fontex) i en dryg vecka, så jag tänkte bara berätta lite hur det går och hur jag mår :o) Om det är någon som är intresserad? ;o)

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så började jag med en väldigt liten dos (endast 1,25 ml) och skall sedan öka den successivt tills jag kommer upp i 5 ml.

Jag var ju rädd att medicinen skulle göra mig illamående och kanske till och med få mig att kräkas, men något sådant har jag (peppar, peppar) inte känt. Inte än i alla fall...

Första dagen hade jag en väldig hicka, men det behöver ju inte bero på medicinen. Sedan kände jag mig lugnare och mer positiv de kommande dagarna. Om det beror på själva medicinen vet jag inte, eftersom dosen är så låg. Kanske är det en reaktion på att jag gör något som kanske kan få mig att må bättre? Det får helt enkelt tiden utvisa. Fast det spelar egentligen ingen roll, huvudsaken är att jag mår bättre :o)

Jag har haft lite smärtor i magen som jag inte vet om de beror på medicinen eller ej, jag har nämligen haft liknande smärtor tidigare. Jag har även känt mig lite torr i munnen samt lite yr. Men yr har jag också varit en längre tid, så det behöver inte heller bero på medicinen.

Däremot har jag känt mig väldig, väldigt trött och lite "frånvarande". Detta tror jag är en biverkning av medicinen. Jag har visserligen sovit mindre den senaste veckan, legat vaken mycket på nätterna och funderat, men tror ändå att det är medicinen som gjort mig trött. Kan ju vara så att det är en emotionell påfrestning också för min kropp. Jag gör faktiskt något som jag vägrat att göra i nästan tjugo års tid!!! Inte så konstigt att kroppen reagerar kanske? ;o)

Hur har det då varit med ångestnivån den senaste veckan?

Jo, den har varit väldigt låg. Jag har nyligen börjat "skatta" min ångest i en skala från 0-10, där 0 är ingen ångest alls och där 10 är fruktansvärd ångest. Denna vecka har jag som värst varit uppe i en 5:a på ångestskalan. Det var när jag satt i bilen på väg till Fotomässan i söndags. (Gud, vad jag önskar att jag fick gå KBT, så jag kan börja åka bil utan eller åtminstone med mindre ångest)... Annars har den legat på otroliga 0 eller som värst 1-3,5 vid speciella tillfällen. Det vill säga när jag gör något som jag tycker är "otäckt".

Summa summarum har veckan alltså varit väldigt bra får jag lov att säga. (Bortsett från ångesten jag kände i bilen på väg till Fotomässan). Nu är det bara att hålla tummarna att det fortsätter så och att ångestnivån håller sig på denna låga nivå, gärna livet ut.

Hoppas Ni också haft en bra vecka!

Kram Milla

 

Foto: Pia-Hansen-Svensson

 


Postat 2010-11-29 12:12 | Läst 5213 ggr. | Permalink | Kommentarer (16) | Kommentera

Bilden är tillbaka!!! :o)

 

Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag hade råkat ändra bildpool på en av mina bilder som låg i Galleri FS. Jag blev naturligtvis väldigt ledsen över detta och ångrade mig djupt.

Men idag när jag testade att byta tillbaka till poolen Galleri FS, så fungerade det!!! Jag blev hur glad som helst :o) Så nu ligger min bild "Blue Dream II" där igen. 


Jag vill tacka Fotosidans redaktion för att det fungerade.

Kram Milla


Foto: Camilla Thieme

 


Postat 2010-11-25 22:27 | Läst 5238 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera

Bakläxa Extrafilm!

 

Jag skrev i ett tidigare inlägg att man fick 50 kr att handla för på Extrafilm. Så jag passade på att beställa lite fotoutskrifter :o) Men igår när jag fick dem måste jag säga att jag blev väldigt besviken :o( Alla bilderna hade en vit kant längs hela vänstersidan...

Jag har mailat till Extrafilm och frågat vad de kommer att göra åt detta. Hoppas att jag får nya foton, utan vit kant på ena sidan denna gång :o)

Har Ni varit med om något liknande och vad fick Ni för ersättning? Berätta gärna!

Kram Milla

 


Postat 2010-11-24 11:48 | Läst 4260 ggr. | Permalink | Kommentarer (7) | Kommentera
1 2 3 ... 6 Nästa