MITT INRE RUM...

"Hjärtats tankar & funderingar"

Välkommen hem...

 

 

Igår hade det gått exakt 14 dagar sedan jag lämnade in min dator på sevice hos elgiganten. Gissa om jag har saknat den!!!

Tänk vad "beroende av datorer" man blivit. Ändå fick jag låna min mans dator ibland den veckan han var hemma. Fast han har inte Photoshop CS5 installerat, utan Photoshop Elements och det är ju inte alls samma sak ;o) Jag fick även låna min vän Anders laptop ett par dagar samt en annan väns gamla stationära burk (den jag sitter och skriver på nu).

Den stationära datorn visade sig dock inte duga till annat än att surfa med, vilket jag i och för sig är väldigt glad och tacksam över. På så sätt kunde jag ju fortsätta blogga och hålla kontakten med Er :o) Men så fort man skulle titta eller arbeta med bilder så låste den sig... (Det är därför som det varit lite dåligt med bilder på min blogg den senaste tiden).

Nu har dock min dator äntligen blivit lagad och fått komma hem igen! De hade tydligen blivit tvugna att byta grafikkort på den. Jag kan bara hoppas att den kommer att fungera nu och gärna i flera år.

Jag hade tänkt fråga på elgiganten om det funnits en lånedator man kunnat ta hem under tiden min dator var på service. Men jag trodde att de skulle titta snett på mig om jag frågade något sådant, så jag höll tyst. Det visade sig senare att de visst har sådana datorer att låna ut! Så gör inte som jag , utan fråga ;o) Det allra bästa vore om de berättade för kunden att den möjligheten finns när man lämnar in sin dator på service.

Har Du också blivit tvungen att lämna in en ny dator för service/reparation? Fick Du en lånedator under tiden? Berätta gärna!

Kram Milla


Till råga på allt hade de repat min nya, fina dator!!! :o(

Foto: Camilla Thieme


Ps. Idag skall vi lämna in min mans bärbara dator, där uttaget för hörlurar gått sönder (man kan bara höra ljudet i ena hörluren och ja, vi har testat flera olika hörlurar ;o) Ds.

 

 


Postat 2011-04-07 08:52 | Läst 4335 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera