"Hjärtats tankar & funderingar"

MOTION eller SMÄRTFRI...

 

Jag har under en längre tid varit sjuk och inte kunnat träna, vare sig på gym eller ta promenader. Detta har (konstigt nog) resulterat i att jag sluppit all smärta som jag vanligtvis har i kroppen. Jag blir visserligen bara fetare och fetare, men jösses vad skönt det är att slippa all smärta!!!

Frågan är hur jag skall göra i fortsättningen? Skall jag börja promenera igen och riskera att smärtan kommer tillbaka? Gymmet kan jag kanske hoppa över, men Ni skall veta att när jag tränade där, tränade jag utan vikter, och gick mest på löpbandet för att förbränna kalorier. Jag tränade alltså inte alls hårt, inte för länge och inte för ofta. Ändå fick jag så förbaskat ont att jag inte kunde sova på nätterna och gick omkring med ständig smärta på dagarna.

Jag har provat de flesta sporter/träningsformer, men det slutar alltid med att jag får ont. Nu menar jag naturligtvis inte träningsvärk, för det har jag mer än gärna, utan en annan sorts smärta. Man tycker att en frisk 43-åring borde kunna promenera utan att få ont, men icke. Snacka om hopplöst läge. Jag behöver röra på mig för att må bra och gå ned i vikt, men gör jag det plågas jag av ständig smärta istället...

Kram Milla

Foto: Camilla Thieme (2010)

Inlagt 2013-11-07 17:02 | Läst 2713 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Du behöver nog undersökas av läkare så dom kan kolla vad som är fel. Motion måste man ha ju men man ska inte ha ont av det. Du kanske behöver träffa en sjukgymnast som visar vilken typ av motion du behöver?
Jag håller tummarna att det löser sig för dig! =)
Många kramar Milla!
Svar från Trullan 2013-11-09 10:31
Tack, men jag har gjort allt detta, år efter år. De hittar ingenting.
(På både gott och ont). Var hos läkaren för en dryg vecka sedan,
har gått hos sjukgymnast till och från i ca 10 år och blivit undersökt
och utredd på Smärtklinik. Vet inte vad mer jag skall göra? :o(
Tack Heléne!
Kram Milla
Heléne Alklid 2013-11-09 10:35
Stackars dig! Försökt med akupunktur? Zonterapi?
Kramis!