"Hjärtats tankar & funderingar"

Till "mitt kontor"...

För ett par månader sedan gjorde vi om i vårt datarum, det rummet som jag numera ser som "mitt kontor". Förutom nya tapeter köpte vi bland annat en ny datastol och ett höj- och sänkbart skrivbord. För att få det att kännas lite mer som "mitt arbetsrum" köpte jag en fotoram med plats för femton stycken fotografier, där jag kan visa mina kunder lite av det jag hittills fotograferat.

I går fotograferade jag även ytterligare en av de nya studiobakgrunderna som jag tillverkat. Tanken är att de som besöker min hemsida skall kunna se vilka olika alternativ på bakgrunder som finns att välja bland i min studio. Självklart får man ta med sig "egna bakgrunder" om man hellre vill det.

Sakta men säkert går allt framåt.

Kram Milla

Foto: Camilla Thieme

Inlagt 2014-03-21 07:28 | Läst 2908 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Måste vara jätteroligt med egen "studio". Många fina bilder bland dom femton! / Björn T
Svar från Trullan 2014-03-26 13:34
Ja, det är kanonkul, men jobbigt att behöva leva i "skiten" samt att jämt behöva plocka upp och ned sakerna.
Tack, roligt att Du gillar en del av dem :o)
Med vänlig hälsning Milla
Det är kul med ett eget krypin, och jag har mitt kontor som ministudio för kreativa experiment, men när det är riktigt splashigt håller jag till i tvättstugan, och vid produktfotografering så är jag i vardagsrummet. Stackars gubben min! =)
Kramelikram!
Svar från Trullan 2014-03-26 13:37
Precis vad jag också tänker... Stackars min man! ;o) I går frågade han om han skulle ställa sin golfbag och sin hockeyutrustning i vardagsrummet! Tror han börjar tröttna på min fotostudio nu ;o) Den är dessutom "mitt i smeten" där man alltid går. Tänk om man hade råd med en lokal...
Kram Milla