"Hjärtats tankar & funderingar"

ALICANTE/SAN MIGUEL, utan systemkamera...

Min man och jag har precis spenderat sex fantastiska dagar på den Spanska solkusten, där vi hälsade på två goda vänner.

Ni som följt min blogg kommer säkert ihåg hur ledsen jag blev när mina grannar Helena och Leo flyttade till Spanien för snart tre år sedan. Men nu blev det äntligen av att vi åkte och hälsade på dem i deras nya hem.

Helena och Leo har ett par bekanta som äger en jättefin lägenhet i San Miguel som vi fick hyra dessa dagar. Vi hyrde även en bil som vi hade mycket glädje av.

Min man passade även på att spela ett par rundor golf på Las Ramblas och Las Colinas. Själv följde jag med som (foto)sällskap i golfbilen.

Vi hann även med en förmiddag på byns marknad, ett kvällsbesök på Go-Kart banan, picknick på stranden, bad (i både havet och lägenhetspoolen) samt sightseeing med Helena och Leo som våra privata guider.

Näst sista dagen besökte vi en djurpark några mil bort, där jag bland annat hade nöjet att få klappa ett av mina favoritdjur, nämligen en giraff.

Ett stort tack till Helena och Leo för en underbar vistelse i Ert nya hemland!

Kram Milla

Här nedan följer en drös med bilder från resan (dock bara ett fåtal av de jag tog). Även denna semester lämnade jag systemkameran hemma, på både gott och ont.

Foto: Camilla Thieme (40 st.) Marko Thieme (6 st.) & Helena Pietik (8 st.)

Inlagt 2014-05-15 23:46 | Läst 1978 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?