"Hjärtats tankar & funderingar"

FÅR MAN TA BLOGGEN MED SIG IN I HIMLEN...

Jag har sedan en längre tid varit inaktiv på Fotosidan, med undantag från ett och annat blogginlägg. Jag minns inte när jag gav kritik senast och det var en hel evighet sedan jag själv laddade upp någon bild. Enda anledningen till att jag fortsatt att betala mitt medlemskap är att jag inte vill mista min blogg med alla dess inlägg och bilder och framförallt alla kommentarer jag fått från Er. I början tänkte jag att jag kanske kunde kopiera allt och skriva ut och spara det i en pärm, men jag insåg ganska snart att det inte skulle fungera. Det är alldeles för mycket  text och bilder och det skulle bli både väldigt dyrt och ta lång tid.

Därför undrar jag om man kan "köpa loss" sin blogg från Fotosidan? Eller kommer den bara försvinna om man inte längre är Silver- eller Guldmedlem? Det är ju trots allt ganska många timmar man lagt ned på sin blogg och för mig har den även ett väldigt stort emotionellt värde.

Kram Milla

Foto: Camilla Thieme  Modell: William Darhammar

Inlagt 2015-03-13 23:48 | Läst 3855 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Nä man ska nog inte vara så egofixerad på bloggen, det gäller att ta o ge, tyvärr anser dom flesta nya bloggare att det bara är att ta. LO Antar att du sparat dina bloggbilder i en separat mapp.
Svar från Trullan 2015-03-14 00:33
Jag är inte säker på att jag förstod Din kommentar Lars Olov.
Bloggen hjälpte mig när jag befann mig på botten.
Jag vill spara allt Ni medlemmar skrev för att ta mig tillbaka.
Jag har absolut ingen speciell mapp för bloggbilder, vi talar om tusentals bilder under flera års tid.
/Milla
Jag har tänkt samma tanke som du. Det borde gå att dumpa ut bloggen i en bok som FS kan ta betalt för.
Svar från Trullan 2015-03-14 10:22
Det var en bra idé Tommy!
Mvh Milla