"Hjärtats tankar & funderingar"

Art H-Brush


Jag hittade en superfin bild som medlemmen Margita Lovénr på Fotosidan har tagit. Hon hade fotograferat en blåsippa och sedan gjort en tavla av den genom att "måla" fram motivet med Art History Brush i Photoshop. Så här blev resultatet. Visst är den fin :o) Klicka på bilden för att kommentera den.


Tillbaka

Foto: Margita Lovén


Jag försökte också göra en tavla av en bild som min man Marko Thieme tagit, men lyckades inget vidare (men jag skall absolut försöka igen). Har Du testat?


 


Foto: Marko Thieme


Om Ni vill se hur det går till att tillverka dessa tavlor kan Ni titta på ett filmklipp från Moderskeppet. Klicka bara på bilden nedan för att komma dit. 


Det är superroligt men ganska knepigt ;o) Lycka till!

Kram Milla


Ps. Jag har fått tillåtelse av både Margita Lovén och Marko Thieme att visa deras bilder på min blogg. Tack så mycket till Er båda två :o) Ds.


 

 

Inlagt 2010-05-22 21:09 | Läst 5191 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Alldeles lägligt att testa nu när man införskaffat Wacom ritplatta. Hoppas att jag kan få till det lika bra som du lyckats med.
Håller med Alf. Båtbilden är det inget fel på.
Svar från Trullan 2010-05-22 23:28
Å, det vill jag också ha... En wacombräda :o)
Lycka till Harald. Spännande.
Tack för Ditt inlägg och roligt att Du gillar båtbilden :o)
Mvh Milla
Det är ett riktigt roligt komplement utöver den "vamliga bildbehandlingen", Riktigt snyggt båda bilderna. Det ser verkligen ut som målningar och får den rätta känslan, har provat själv lite grann men skall ge det mycket mer tid i framtiden. Verkligen snyggt jobbat med båten, kadullra!
Kram
Svar från Trullan 2010-05-23 17:07
Tack Anders!
Kram Milla