"Hjärtats tankar & funderingar"

Min lilla mamma


Imorgon måndag skall min lilla mamma operera sig. I snart ett års tid har hon haft fruktansvärda smärtor i båda höfterna och det visade sig att hon knappt har någon höftkula kvar i höger höft. Vänster höftkula är också väldigt trasiglika så höger knä. Dessa skall hon också operera vid ett senare tillfälle samt ena handen.

Jag tycker så synd om min lilla mamma som haft så ont men knappt sagt ett knyst. Hon har aldrig beklagat sig över någonting i hela sitt liv och jag förstår att nu när hon sagt att det gör ont, då har hon verkligen haft ont! Sista tiden har hon inte kunnat röra sig, utan bara suttit stilla på en stol, dag ut och dag in med en värk som inte går att beskriva i ord och inga värktabletter hjälper. Vi har tjatat på henne att söka hjälp och nu ÄNTLIGEN har hon gjort det!

Föst skulle hon ha fått vänta i tre månader på operation, men när läkaren röntgade hennes höft i fredags fick hon första tiden efter helgen, tre dagar senare. Båda mina föräldrar grät av lycka, till och med sjuksystern gjorde det :o)

Så lycka till lilla mamma, hoppas Du slipper den värsta smärtan och att Du blir helt återställd efter alla Dina operationer. Jag tänker på Dig och älskar Dig! 

Kramar från Din dotter Milla


Detta foto på min mamma och pappa är taget på min och Markos bröllopsdag.

Foto: Ricke Johansson 

 


Inlagt 2010-06-20 10:30 | Läst 3224 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Det var väldigt roligt att höra, hoppas att allt går bra och att det blir mycket bättre efter operationen!
Svar från Trullan 2010-06-20 11:41
Tack Anders!
Kram MIlla