"Hjärtats tankar & funderingar"

Vårt "nya" gym...

 

Idag var jag på vårt nyrenoverade gym för första gången sedan i början av februari. Det är verkligen jättefint! Gymmet är mycket större nu, alla maskinerna är nya och allt ser så rent och fräscht ut. På väggarna hänger det superfina fotografier som en av sjukgymnasternas man tagit runt om i världen. (Attans också, där skulle man fått hänga sina egna alster... ;o)

När man kommer till gymmet har man en egen nyckel som man "loggar in" med. Sedan sätter man in nyckeln i varje maskin som man använder, så registrerar den allt man gör och lagrar det till nästa gång. Så småningom skall man kunna logga in på sin dator hemma och kunna följa sin utveckling.

Man kan även skriva meddelanden till sin sjukgymnast med sin nyckel på gymmet, lägga in andra aktiviteter som man utför på sin fritid och mycket, mycket mer ;o) Självklart kan man välja att inte använda någon nyckel, om man hellre vill det ;o)

Jag har ingen aning, men det kanske är vanligt med sådana nycklar på gym nu för tiden? Har Du sett en sådan nyckel tidigare? Kanske använder Du rent av en själv? Berätta gärna!

Kram Milla

 

Så här ser den "magiska" nyckeln ut ;o)

Foto: Camilla Thieme

 

Inlagt 2011-04-19 20:32 | Läst 4565 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?