"Hjärtats tankar & funderingar"

BLOGG VS GÄSTBOK...

 

Innan jag började blogga skrev jag alltid till mina vänner i deras Gästböcker vid Jul, Nyår, Påsk mm. Men sedan jag började blogga har det blivit så att jag önskar alla en GOD JUL och GOTT NYTT ÅR samt GLAD PÅSK här istället. (Om någon har namnsdag eller fyller år brukar jag dock skriva en personlig gratulation i personens Gästbok).

Jag kan tycka att det känns mindre personligt att skriva i bloggen, men ibland har jag vare sig tid eller ork att sitta och skriva till alla i deras Gästböcker. Vad tycker Du, blir det mindre personligt så här? Tar Du till och med illa upp om jag skriver i min blogg istället för i Gästboken?

Kanske känner Du igen Dig? Berätta gärna!

Kram Milla

 

Foto: Camilla Thieme

 

 


Inlagt 2011-04-25 07:12 | Läst 4942 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Intressant bild du tagit, fick mig att studera bilden direkt! Gillar den skarpt :)

Kram Anders
Svar från Trullan 2011-04-25 07:26
Ok :o) Fotograferade ett ägg som min mamma tog med sig i Påsk (hennes granne hade gjort det av rödlök, blomblad och snören). Skall få låna det senare igen och ta bättre bilder när jag har mer tid (inte så roligt/gästvänligt att fotografera när man har gäster ;o) Tänkte testa att göra egna ägg också, Du kanske vill vara med? :o)
Kram Milla
Verkligen häftigt, ja varför inte lite annorlunda konst än vad jag brukar syssla med! Alltid roligt och prova på något nytt:)

Kram Anders
Svar från Trullan 2011-04-25 07:36
Helena vill säkert också vara med :o)
Kram Milla