"Hjärtats tankar & funderingar"

Samma sak varje gång...

 

Tänk att det är samma sak varje gång jag har putsat fönstren (eller balkongräcket som är gjort av glas)... Det börjar regna!!!

Det slår aldrig fel. För en dryg vecka sedan putsade jag balkongräcket och vad hände på natten, jo det regnade. Innan dess hade det inte regnat på flera veckor och metrologerna hade minsann inte lovat någon nederbörd den närmsta tiden. Igår putsade jag alla fönstren i lägenheten och vad hände några timmar senare, jo det började givetvis att regna!!!

Passade på att ta några bilder på dropparna på fönstret (se nedan). Tyvärr hade min man med sig stativet till jobbet, så det blev till att fotografera för hand ;o)

Det måste sett ganska underligt ut när jag riktade en systemkamera med ett "stort" objektiv mot fönsterrutan rakt emot grannarna tjugo meter över gatan... En av grannarna hade till och med gäster och satt på sin inglasade balkong och fikade. De trodde säkert att jag spionerade på dem... ;o)

Har Ni samma otur som jag när Ni putsar Era fönster? Berätta gärna!

Kram Milla

 

 

Här kan man till och med se huset mitt emot i dropparna på fönstret :o)

Foto: Camilla Thieme

 

Ps. Blir så full i skratt... Tittade ut genom fönstret nyss och tro det eller ej men nu sopar de gatan utanför också... ;o) Ds.

 

Inlagt 2011-04-27 09:09 | Läst 4623 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Fast hade du kollat "klart.se" så hade du sett att det var regn utlovat i dina trakter igår ;).
Jo det är väl typiskt att det blir regn o storm o hagelbyar när man putsat! Suck. Murphys lag du vet...

Själv har jag lyxat till det och börjat abonnera på fönsterputsning (utvändigt) tyvärr hade de precis varit i mitt område när jag ringde så de kommer inte förrän om 4-5v o jag som har såååå skitiga fönster!

Häftiga droppbilder :)
Svar från Trullan 2011-04-27 09:42
Fast grejen är den att jag började putsa fönstren i måndags och då skulle det vara sol hela veckan. Sedan spelade vi golf på eftermiddagen, så jag hann inte färdigt. När jag sedan fortsatte putsa igår hade de ändrat väderprognosen och det blev regn...
Synd att Du inte bor närmre, då hade jag kunnat putsa Dina fönster :o)
Tack Lena!
Kram Milla
Jag putsar mina fönster nästan en gång om året. :-) Smutsiga fönster ger ett mjukt fönsterljus vid fotografering. Ja, jag får skylla på det. ;-)
Svar från Trullan 2011-04-28 20:14
Det kan det ju vara värt att ha skitiga fönster för, mjukt fönsterljus vid fotografering. Måste jag ju testa ;o)
/Milla
Rei, jag putsar också mina en max två gånger om året... iaf alla fyra sidorna (har delningsbara fönster)... Men nu har jag beställt fönsterputsning för utsidan och det är ju där de blir skitigast. Jag får skylla på en kombination av lathet o värk... för jag får väldigt ont i armarna...
Ja synd du inte bor närmre Milla, hade hellre betalt dig 125:- varannan månad :) o hade du tagit insidan då o då kunde vi dubblat!

Dumma väderprognos att inte hålla vad den lovar!!
Svar från Trullan 2011-04-28 20:13
Låter ju kanon! ;o)
Kram Milla