"Hjärtats tankar & funderingar"

Dream Team...

När jag var 33 år gammal startade jag ett eget innebandylag!

Jag drog ihop ett gäng tjejer som jag själv tyckte var superduktiga på innebandy. Sedan döpte jag laget till Dream Team och anmälde oss till Korpens innebandyserie.

Så här i efterhand kan jag tycka att det var ganska kaxigt gjort att döpa ett lag till Dream Team... Tack och lov vann vi serien alla år som vi deltog och själv vann jag skytteligan alla de åren och blev "skyttedrottning". Något som jag är väldigt stolt över.

Jag saknar verkligen den tiden, men inser att det är för sent att satsa på innebandy nu. Kanske börjar jag träna bandy på söndagar igen, något som jag gjort i 20 års tid innan jag tvingades sluta på grund av ångest med mera för ca två år sedan.

Tyvärr (?) har jag inte ett enda foto på mig när jag spelar innebandy. Det hade varit skoj att ha, så här på "gamla dar". 

Kram Milla

Hittade dessa grymma killar på nätet,

har Ni tid, titta på hela videoklippet!!!

Inlagt 2012-04-23 21:04 | Läst 4052 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Har du kollat med olika "lokala" tidningar? Det händer att de då och då, kanske i brist på annat, även bevakar olika korpmatcher. Det kanske finns någon tidning i vars bildarkiv göms någon/några bilder?
Svar från Trullan 2012-04-23 21:35
Tack Benny, men så viktigt är det inte ;o)
Mvh Milla
Kaxigt vet jag inte tyckte det var häftigt och ni stod ju upp för namnet med :). Och det var då inte lite poäng du vann med!

Det är väl inte för sent att satsa på innebandy igen, finns säker serier för veteraner också ;). Innebandy måste vara en väldigt bra träningsform och det är många medelålders (iaf män) som håller på med det. Sätt igång!!