"Hjärtats tankar & funderingar"

Kan inte fatta att det är sant...


Jag kan inte fatta det, men igår gjorde min man och jag något som jag trodde att vi aldrig skulle göra igen. Vi beställde en charterresa!!!

Kan Ni förstå att jag, Camilla Catrin Thieme som lidit av ångest i halva mitt liv och varit så dålig de tre sista åren att jag knappt kommit utanför dörren skall flyga till ett annan land...

När min man och jag gifte oss för snart tre år sedan kunde vi tyvärr inte göra någon bröllopsresa på grund av mina "besvär". Vi hade tänkt åka till Aruba, men eftersom läget är som det är valde vi ett resmål som ligger betydligt närmare, nämligen Teneriffa. På så sätt slipper jag flya så många timmar första gången. Kanske blir det Aruba nästa gång? :o)

Min man och jag har varit på Teneriffa en gång tidigare, fast på den tiden ägde vi tyvärr ingen digitalkamera. Dessutom var det ganska många år sedan vi var där, så mycket har säkert förändrats (jag minns knappt hur det såg ut ;o)

Vi valde Teneriffa för att den ön har precis ALLT vi söker. Sol och bad, golf, djurpark, vattenland, gokart, hästridning, shopping, marknad med mera. För att inte tala om Pizza Hut och McDonald´s, mina favoritrestauranger. Jag gillar med andra ord samma saker som barnen gör... ;o)

Det "lustiga" var att när vi beställde resan kände jag ingen nervositet alls! Det gjorde däremot min man som genast fick resfeber ;o) Hans puls ökade och han blev alldeles svettig, hihi. På natten hade han även svårt att sova.

Självklart kommer jag att resfeber när det närmar sig avresa och flygresan kommer troligtvis bli ett rent helvete. Men jag skall ändå göra det och det är enormt STORT!

Av "säkerhetsskäl" skriver jag inte vilket datum vi skall vara borta.

Här kan Ni se hotellet som vi skall bo på i två härliga veckor:

http://www.ving.se/kanarieoarna/playa-de-las-americas/h10-conquistador

Någon som bott på detta hotell? Hur var det? Berätta gärna!

Kram Milla


Här är en bild från min mans och min senaste resa till Madeira 2008.

Ps. Av "säkerhetsskäl" skriver jag inte vilket datum vi skall vara borta. Ds.

Inlagt 2011-08-10 21:29 | Läst 4983 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ente ett dugg förvånad..... ;-)
Du har visat ett otal gånger genom din blogg och bilder vad du är kapabel till, din inre styrka. Det var bara en tidsfråga innan du börjar skörda frukterna av ditt arbete med alla de olika insatser som gjorts i syfte att komma till rätta med dina problem och fobier. Visst, det kan nog tänkas komma MINDRE bakslag, men notera då att det i så fall handlar om "tre steg fram och ett bak" och inte "ett steg fram och tre bak". Det är en jäkla skillnad det...! Nu kan det bara bli bättre i det stora hela!!

Kör så'ré ryker å ha en kalas-tripp!!
Oscar
Svar från Trullan 2011-08-11 10:19
Vet Du Oscar... Dig skulle jag vilja ha som nära vän!
Du skulle få mig att må bra och börja tro på mig själv :o)
Kram Milla
Osquar 2011-08-11 10:33
Vete tusan... Man kallar mig för Den Onde (long story...) i vissa av mina sociala kretsar... hahahahaha
Men jag tackar å bockar allra mjukost för ditt förtroende för mig som medmänniska!

Fridens
Oscar
Åh så roligt för dig/er!! Teneriffa är verkligen en vacker ö o du som gillar fåglar måste ta en tripp till den stora fågelparken :).
Jag o dottern var på Teneriffa för 6,5 år sen, då hade jag varit där 20 år tidigare och OJ vilken skillnad. Jag tittade på mina gamla kort när jag kom hem o man såg verkligen vad Las Americas växt! Men jag var o tittade på hotellet jag bodde på då o det var sig likt :).
När jag o dottern var i väg bodde vi precis intill golfbanan, på ett stort internationellt hotell, men vi åkte också med Ving då.

Klart du kommer iväg, finns inget annat på kartan! Klarade du av att åka till Madeira 2008 o då omedicinerad så vad skulle hindra dig nu!

Ha så jätteskoj!! Kramen
Svar från Trullan 2011-08-12 09:47
Tack Lena! :o)
Menar Du Loro Parque? Där har vi varit och jag ÄLSKADE den!!!
Vi skall absolut besöka den igen (om vi kommer iväg ;o)
Kram Milla