"Hjärtats tankar & funderingar"

Färre och färre bilder på FS...

Sedan jag började blogga laddar jag nästan aldrig upp några bilder på Fotosidan längre. Det känns som att de bilder jag vill lägga upp i Bildkritik måste vara de som jag är "mest nöjd med" (eller mindre missnöjd med kanske jag skall skriva). De andra bilderna kan man ju visa här i bloggen istället.

Känner Du lika dant eller laddar Du upp lika många bilder sedan Du började blogga på Fotosidan? Berätta gärna!

Kram Milla

Klicka gärna på bilden för att kommentera den, tack!Foto: Camilla Thieme

Inlagt 2011-10-23 21:01 | Läst 10471 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
personligen sk jag ha laddat up fera bilder om jag hade fattat hur man gör jag fottar bara analogt,har fått en flatbedscanner som jag inte begriper hur den funkar,men nu har jag inte försökt at lära mig heller,då jag suksesivt är på väg at få sämre ä o sämre syn pga glaucom o gråstarr,har för närvaronde 35 prosent seende
Svar från Trullan 2011-11-04 16:48
Hoppas att Din gråstarr går att operera bort Harald, så Du kan lära Dig Din scanner och ladda upp så många bilder Du önskar :o)
Kram Milla
Det är månader sedan jag lade ut något i bildkritikpoolen, men bloggar gör jag nästan varje dag. För egen del får jag mera ut av att ha mina bilder samlade på det här sättet och jag har möjlighet att se en eventuell utveckling i kronologisk ordning. Det är betydligt fler som tittar på bilderna i bloggen, och ungeför lika många kommentarer. Dessutom får jag kommentera i min egen takt, inte för att jag måste för att få lägga ut någon ny bild. Sen är det alltid intressant att läsa en massa intessanta tankar som ligger bakom fotograferandet. Ett långt inlägg, som svar på en intressant frågeställning! //Tommy.
Svar från Trullan 2011-11-04 16:42
Tack för det Tommy! :o)
Mvh Milla
Precis så, är det för mig också! Men man lär sig ju trots allt nåt så också tycker jag.
//Ewa
Svar från Trullan 2011-11-04 16:43
Absolut, visst är det så Ewa :o)
/Milla
Jag laddar inte upp så många bilder längre, utan dom jag vill visa hamnar i bloggen. Jag skulle vilja ladda upp fler, för jag känner att man får bra kritik som gör att man utvecklas.... så det får bli ett projekt under hösten / vintern...
Ha det gott!
Mvh Heléne
Svar från Trullan 2011-11-04 16:41
Lycka till med Ditt "projekt" Heléne :o)
Ha det gott!
Kram Milla