"Hjärtats tankar & funderingar"

Jag har inte glömt bort Er...

Idag är det exakt en vecka sedan jag köpte Pepsi. Trots att jag är som "ett vandrande lik" mår jag ändå bra och är hoppfull inför framtiden.

Pepsi är hur duktig, snäll, lugn och lydig som helst, men trots detta är det en enorm psykisk förändring. (Jag är inte riktigt van att bli väckt en gång i timmen varje natt av en blöt puss på näsan, hihi)...

För att inte tala om den fysiska förändringen, nu är jag tvungen att gå tre, fyra promenader varje dag, istället för att frivilligt komma ut kanske en till tre gånger i veckan.

Det har inte blivit mycket vila för mig, på grund av all förväntan och spänningar inför den nya familjemedlemmen. Hela kroppen skakar av sömnbrist, huvudet värker, ögonen svider och jag känner mig alldeles snurrig.

Snart skall jag till gymmet (måste passa på nu när min man är hemma en vecka) men ärligt talat så vet jag inte om min kropp pallar det i dagsläget. I morse blödde jag näsblod på grund av för lite sömn, kanske tuppar jag av på gymmet, men det är hon ju värd det lilla trollet...

Kram Milla


OBS! Jag kommer inte bara blogga om Pepsi,

men just nu är detta så nytt för mig... 


Här en bild på Pepsi i sin nya, fina SSK tröja som Pepsis förra matte sydde till henne inför gårdagens viktiga hockeymatch.Skärmdump från videoklipp: Camilla Thieme

OBS! Mobiltelefon (HTC Incredible S)

SSK låg under redan efter första perioden och Pepsi tröttnade snart på deras passivitet... När slutsignalen gått och SSK förlorat sov Pepsi redan tungt.Foto: Camilla Thieme

OBS! Mobiltelefon (HTC Incredible S)

Inlagt 2012-02-25 07:52 | Läst 4850 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Hundar är livet! Jag har själv en yorkshire terrier som heter Loke och fyller tre år i Maj. Man vänjer sig med tiden, men det är jobbigt i början... Men den enorma glädje dom skänker överskuggar allt jobb tusen gånger om! Skulle inte vilja vara utan hund för allt i världen!
Hon är fin din Pepsi!
Kram!
Svar från Trullan 2012-03-18 11:50
Nu ser (läser) jag att Du också har hund Heléne ;o)
Jag har inte svarat på en herrans massa blogginlägg...
Visst är det så! Jag håller med Dig :o)
Kram och tack!
/ Milla
Tänk då föräldrar som har tre, fyra ungar som ska till skolan, till olika aktiviteter och där läxor ska göras... Det är inte så mycket tid över sedan.

Men självklart kan en liten hund också ta tid
Svar från Trullan 2012-03-18 11:51
Det är självförvållat ;o)
Pepsi tar inte tid, det är omställningen för mig som tar på krafterna.
Mvh Milla
Hon är charmig den där pepsi och vilken lugg. Och redan medlem i någon lokal sportklubb.
Med vänlig hälsning
Svar från Trullan 2012-03-18 11:54
Hon är helt (H)UNDERBAR!!! ;o)
Tyvärr är hockeysäsongen redan över för SSK.
Mvh Milla
Känner igen mig! De första dagarna med Twixi satt jag o funderade på vem jag kunde sälja henne till om det inte blev bättre. Jag var övertrött o mådde skit o Yoshi, vår tvååriga hund, var livrädd för valpen o hatade henne! Yoshi vande sig snabbt men de första månadernas nattkissande var otroligt jobbigt för mig som inte är frisk förinnan. När vi fick Yoshi var han ute FÖRSTA natten, sen sov han... Men Twixi fick urinvägsinf o vi bodde då i lägenhet så det var ett farligt spring. Men det går över o tur är det. O tur jag inte lämnade tillbaka henne hon är helt underbart gosig o gladare hund får man leta efter!
Tycker lilla Pepsi (som har ett kanonnamn måste jag säga som Pepsiälskare) verkar vara ett stort charmtroll som snart har anpassat sig till din vardag o du till den nya! Kram till er bägge - jag lovar hälsa på er när jag kommer till Sthlm längre än två dygn!
Lena S 2012-02-27 14:58
Tänkte på en sak till, hoppas den gosiga hundbädden är tvättbar... annars lär den bli snygg vid löpen ;). Ja de blir ganska skitiga ändå har jag märkt så en tvättbar bör man ha. Den ser för övrigt väldigt gossig ut! Nästan så jag vill ha en själv :)
Svar från Trullan 2012-03-18 11:57
Pepsi tar inte tid och är inte jobbig alls,
det är omställningen för mig som tar på krafterna ;o)
Men nu har det lugnat ned sig och hon är helt rumsren
sedan ett par veckor tillbaka :o)
Vi ser fram emot att få träffa Dig jag och Pepsi.
Kram!

Ps. Vet inte om sängen är tvättbar, men jag tvättar den säkert ändå ;o)
Vi skall nog kastrera henne så vi slipper löp. Jag duschar även av Pepsis tassar efter VARJE promenad. Sängen var så billig (vi betalade endast
59.90 kr för den, så man har råd att köpa nya när det behövs! ;o) Ds.