"Hjärtats tankar & funderingar"

Varför kände jag inte samma glädje?

Igår fick jag ett MMS av min man med en bild på ett uppslag ur senaste numret av tidningen DigitalFoto. Under hade han skrivit "Ser Du något bekant i bilden"?

Och visst gjorde jag det... Ett av fotografierna var nämligen en av mina bilder!!! Jag hade skickat in den för en tid sedan, men helt glömt bort att titta om den kommit med...

  

Foto: Camilla Thieme

OBS! Mobilkamera (HTC Incredible S)

De fyra gånger tidigare som jag fått bilder publicerade i tidningar har jag känt en enorm glädje och stolthet. Men nu kände jag så gott som ingenting! Visst blev jag glad och tyckte att det var roligt, men det pirrade inte i kroppen som det gjort tidigare. Jag glömde till och med nästan bort att köpa tidningen när jag var i affären samma dag. Men som tur var gick jag förbi tidningsdisken innan vi kom fram till kassan och då blev jag påmind.

Väl hemma fick tidningen ligga inplastad på köksbordet i flera timmar innan jag ens öppnade den och kikade på mitt foto. Det är inte likt mig! Jag brukar dessutom ringa till mina föräldrar och berätta den glada "nyheten", men de är fortfarande helt ovetande.

Varför jag känner så här vet jag inte, kanske beror det på att jag glömt bort att jag skickat in bilden? Eller kanske beror det på att det var min man som upptäckte fotot och inte jag? Men det har ju ingen betydelse och jag vet att han blev stolt när han såg bilden. Jag hoppas verkligen att det "inte känns lika stort längre" på grund av att jag varit med om det tidigare. Sådan vill jag inte vara. Måste bilden hamna på förstasidan av tidningen för att jag skall känna samma eufori som tidigare? Vad tror Du? Berätta gärna!

Kram Milla

Här kan Ni se bilden i bättre upplösning:

Foto: Camilla Thieme

Inlagt 2012-03-31 14:09 | Läst 3823 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Jag tror kanske att du är så glad för din vovve att bekräftelsen som det ger att få en bild publicerad falnar lite:)
Svar från Trullan 2012-03-31 21:51
Så kanske det är? :o)
/Milla
Håller med Agneta, att så kan det säkert vara. Det finns viktigare saker i ditt liv än en pappersbit nu :).
Men GRATTIS iaf!! Bra jobbat!
Svar från Trullan 2012-04-02 18:37
Tack snälla Lena!
Fast det hade jag ju redan (Marko och Kickan :o)
Kramar till Dig.
/Milla