"Hjärtats tankar & funderingar"

Kameran segrade tillslut...

Men jag borde ha lämnat den hemma...

Jag skrev i ett tidigare inlägg att min man och jag skulle åka till Parken Zoo i Eskilstuna och att jag inte visste om jag skulle ta med mig min kamera eller inte. Ibland kan det vara skönt att bara "vandra omkring" och njuta av allt som livet ger, utan att samtidigt söka efter "den perfekta bilden". Men så velar man och tänker "kanske händer det något extra ordinärt just den här gången som jag bara inte får missa"... Detta slutar oftast med att kameran får följa med.

Så var det även i onsdags. Beslutet fattade jag när min man sade att han skulle ta med sig sin kamera, då var jag ju bara "tvungen" att ta med mig min... Sagt och gjort kameran fick följa med. 

Med facit i hand kan jag säga att det inte hade behövts! Redan innan jag kommit innanför portarna hade jag jätte ont i axlarna av kameraryggsäcken och inte blev smärtan bättre av att knata omkring i parken tre och en halv timme...

Inte en enda bra bild tog jag heller, eller vad säger Ni om dessa mästerverk?Foto: Camilla Thieme

Med eller utan kamera hade vi i alla fall en HELT UNDERBAR dag! Solen sken (nästan hela tiden), det var  över 20 grader varmt, djuren var bedårande söta och maten vi åt smakade extra gott. Det var så tomt och öde ibland att det kändes som de hade öppnat parken bara för oss två. Det kändes väldigt lyxigt och man kände sig nästan som en kunglighet.

Trots mitt sista(?) försök att gå ned i vikt lät jag inte hindras från att njuta av både mjukglass på zoo och Mc Donald´s på hemvägen. Jag skall försöka skärpa mig, men jag tänker inte "sluta leva" eller aldrig unna mig sådant som jag tycker är gott. Tyvärr har jag slarvat en hel del efter vårt zoo besök, men jag skall ta nya tag! Än har jag inte gett upp.

Foto: Camilla Thieme (OBS! Mobilkamera (HTC Incredible S)

Kram Milla

Ps. Kanske blir det några fler bilder från denna dag i ett senare inlägg, det ser Ni väl fram emot? Hihi. Ds.


Inlagt 2012-05-26 23:18 | Läst 2017 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Första bilden kan du ju ha som "gissa vad det är"bild - eller nåt haha...

Du, man kan äta "nyttigt" på Donken. En mc chicken med minimorötter ger 430 kcal (om jag inte minns fel) och är helt ok i näringsvärde. Brukade ta den när jag räknade kalorier :).

Var McWrapen god? Funderar på att testa den när jag kör till Sthlm på torsdag eller hem på fredag.
När jag är på Mc Donald´s vill jag äta vad jag känner för, annars kan jag lika gärna låta bli. Funderade på om jag skulle ta minimorötter, men var väldigt sugen på salt, så det blev pommes. Jag tycker absolut att Du skall testa McWrap. Finns i fyra olika smaker. Vad skall Du göra i Stockholm?
Kram och tack för Ditt inlägg Lena!
/Milla
Lena S 2012-05-30 08:16
Fast bantar man kan man inte äta vad man vill... så är det bara! Inte jag iaf, bantar jag så bantar jag. Kan inte göra som du, fuska på helgen en dag - jag åker upp 1kg direkt!! Som jag går ner veckan efter också går jag upp det igen på lördagen... Nä funkar inte för mig!

Jag ska "hämta hem" min dotter. Hon ska flytta tillbaka till Örkelljunga. Har fått en lägenhet här. Så i morgon fm kör jag de 52 milen upp för att på fredags fm köra dem tillbaka. Då har jag iaf sällskap av två pratsjuka "damer". Dottern o papegojan Candy :). O Mc Donalds blir det iaf på en av turerna - förmodligen i morgon eftersom dottern kör LCHF o inte vill gå på MC Donalds.