"Hjärtats tankar & funderingar"

Smakprov...

Jag vill bara förtydliga att produktbilderna som jag länkade till i mitt förra inlägg (som finns på Nordic Fields hemsida) inte är mina. Det kommer däremot förhoppningsvis att finnas bilder på deras hemsida inom kort som jag tagit (om inget oförutsett händer).

Jag hade ju lite problem när jag skulle fotografera smyckena, dels för att jag aldrig gjort produktfotografering tidigare och inte är så bekant med tekniken. Men även för att jag inte hade tillräckligt med lampor/blixtar för att belysa bakgrunden så att den blev så vit som både jag och kunden ville ha den. Därför blev det ganska många timmars arbete, både med kameran och framför datorn/Photoshop.

Här kan Ni se hur det har sett ut i mitt kök den senaste veckan. Ni kan även se delar av min fotoutrustningen som jag använde mig av vid produktfotograferingen.Foto: Camilla Thieme OBS! Mobilkamera (HTC Incredible S)

Jag tänkte även passa på att visa lite smakprov på arbetet jag utfört den senaste veckan. Tala gärna om vad Ni tycker om bilderna. Duger de? Vad är bra med dem respektive dåligt? Viktigast av allt hur skall jag göra för att det skall bli bättre? Behöver jag köpa någon mer utrustning, till exempel externa blixtar?

Kram Milla

    

   

    Foto: Camilla Thieme)

Inlagt 2012-06-29 16:03 | Läst 6612 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Haha ,snygg studio!
Tycker det ser bra ut. Personligen är jag inte så förtjust i det små lamporna som du har, jag har ett par sådana själv. Tycker bättre om blixtar.
Just nu har jag ett gäng svarta pärmar uppsatta för att få en svart bakgrund och sidor. Detta för att inte få så mycket reflekterande ljus. Bara som experiment.
Jag har det också på köksbordet, så min fråga till dej...äter ni också i vardagsrummet?
😃
Svar från Trullan 2012-06-29 21:15
Haha, precis mat i vardagsrummet :o)
Jag gillar inte heller de små lamporna,
använde extern blixt på kameran.
Mvh Milla
Vilken studio du har riggat. Jag vet inte om detta är färdiga produkter du visar upp?
Ser en svart prick på ett antal bilder nere till höger om smyckena, antagligen dammkorn på sensorn.
Mvh
Maria