"Hjärtats tankar & funderingar"

Äntligen, en riktig bebis!!!

Igår hade min vän Ann-Mari en babyfotografering hemma hos henne och jag hade turen att få vara med på ett hörn. Fick ta några bilder i hennes studio med hennes blixt och hennes modell, nämligen en liten bebis på drygt 11 veckor.

Det var superkul att för en gångs skull få fotografera en riktig bebis, istället för en docka, trots att det tyvärr inte resulterade i några pengar. Däremot kände jag mig lite obekväm och "i vägen". Det blir nog lätt så när man är två fotografer i ett trångt rum hemma hos någon med en och samma blixt. Så jag lät Ann-Mari använda blixten för det mesta och fotograferade själv utan blixt. Det var relativt ljust i rummet, så det gick ganska bra ändå. Bilderna här under är tagna utan studioblixt.

Jag satt hela kvällen och halva natten och redigerade bilder och trots att solen skiner på en klarblå himmel sitter jag här framför datorn igen. Men det är ju så roligt!

OBS! Det kommer fler bilder snart, där hon tittar. På dessa bilder ser hon nästan ut som min docka Kim. Lite lustigt att jag valde att publicera just dessa (blundande) bilder först, men det är väl en gammal vana, haha...

Kram Milla

Foto: Camilla Thieme  Modellens mamma: Kim Larsson Bladh

Inlagt 2014-04-20 13:34 | Läst 1820 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Inte som Kim som sig själv antar jag, däremot komposition och poser verkar liknande skulle vilja säga man känner igen dig och det är ju bra. Fina bilder vad roligt med en riktig bebba...