"Hjärtats tankar & funderingar"

Behöver man alla böckerna?

 

När jag fyller år i maj önskar jag mig bland annat boken "Adobe Photoshop Cs5 för digitalfotografer" av Scott Kelby. Jag har tre Photoshopböcker med honom sedan tidigare (CS1, CS2 och CS3) som jag nästan aldrig tittat i, men de måste ju bara finnas i bokhyllan ;o)

Nu undrar jag om man kan sälja dessa tre tidigare upplagor, om man får (eller köper) den senaste CS5 boken? Står det (ungefär) samma saker i de olika böckerna eller behöver man behålla de andra också? Känns ju onödigt att spara på dem, om det inte behövs. Dessutom skulle jag ju tjäna en liten slant om jag kunde sälja dem :o) Berätta gärna!

Kram Milla

 

 

 


Inlagt 2011-04-16 22:04 | Läst 1710 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Om du inte tittat i dem mycket innan är jag tveksam till om du kommer titta i den nya nåt. Själv har jag svårt för att sitta och läsa instruktioner så till photoshop. Därför rekommenderar jag dig att du önskar dig nån av moderkeppet.se DVD-kurser. Videokurserna är otroligt bra. Pausa, spola tillbaka, spela igen, hoppa till det avsnitt du vill kika på direkt.
Köp den/de dvder som du finner mest intressenta. De har ju en hel massa olika att välja på med helt olika inriktningar!
http://moderskeppet.se/dvd

MvH // Tord
Svar från Trullan 2011-04-17 07:59
Det är kanske sant, men ibland behöver man dem och då är de väldigt bra att ha ;o) Jag har en dvd från moderskeppet, den tycker jag väldigt mycket om (har dock bara tittat på den en gång ;o) Lite dyra är de, tyvärr.
Stort tack för Ditt inlägg Tord.
Mvh Milla
Eeehhh,, säger jag bara ..
Svar från Trullan 2011-04-17 07:52
Ok... Säger jag bara.
Du verkar inte gilla mig, så varför läser Du och skriver i min blogg?
Jag tycker själv att DVD-kurserna är mycket bra och ska själv inskaffa en av deras inom kort. Som Tord skrev är det lätt att spola och kolla om osv.

När jag lärde mig 3D Studio Max via bok så släptes det böcker i takt med att programmet uppdaterades men som du skrev så står det väldigt snarlika saker i varje bok så jag köpte bara den första.

Det jag vill säga: Köp ingen bok, behåll dona gamla böcker, köp dvd =)
Svar från Trullan 2011-04-17 09:04
Ok, skall fundera på saken ;o)
Tack för Ditt inlägg Mikael!
Mvh Milla
Hej,
Behåll i alla fall boken om CS3. Den håller i de flesta fall även för CS5. Det är bara de nya funktionerna som inte beskrivs i boken.
Jag har CS4 med bok och jag kan bara svara för mig själv att den har blivit flitigt läst till vissa delar. Tycker att om man inte läser om det och provar sig fram för att utnyttja CS fördelar så kunde man i princip lika gärna använda Elements i stället.

mvh
Harald