"Hjärtats tankar & funderingar"

BETALT, MEN ÄNDÅ UTAN PROGRAM...

Nu har jag "slagit på stort" och beställt Photoshop CC (plus Lightroom 5) i ett helt år. Är överlycklig och brinner verkligen av skaparlust.

Men... Jag kan inte hämta/logga in i programmet!!! Har tidigare haft en "testversion" på 30 dagar, kanske är det därför som det krånglar? Borde dock inte vara så.

När jag går in på Adobes hemsida och skall ladda ned Photoshop CC, står det att den redan är uppdaterad (se bild nedan). Försöker jag öppna ikonen (både genom att dubbelklicka på den och öppna som administratör) så ombeds jag bara att fylla i ett serienummer, vilket jag inte har. Är det något som man får så småningom? Det står att man skall kunna använda programmet så fort betalningen är genomförd.

Nu undrar jag om någon av Er haft samma problem eller kanske rent av vet hur man skall få det att fungera? Snälla, berätta gärna! (Jag hade tänkt att sitta och arbeta med bilder ikväll och hela nästa vecka).

Kram Milla

Inlagt 2013-11-24 17:01 | Läst 3202 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Prova att fråga via deras Facebooksida, jag har fått snabb och mycket bra hjälp där:
https://www.facebook.com/adobecreativecloud?fref=ts
Svar från Trullan 2013-12-02 14:06
Testade, de svarade en gång, sedan försvann
de innan jag hade fått hjälp ;o)
/Milla
Svar från Trullan 2013-12-02 14:07
Tack för länken Peter! :o)
Med vänlig hälsning Milla
När jag laddade ner mitt program la det sig under fliken program. det blir ingen genväg per automatik. det får man göra själv.
Svar från Trullan 2013-12-02 14:08
Yes, I know...
Var ett annat problem, men det har löst sig.
Tack för Ditt inlägg Lars.
Med vänlig hälsning Milla
Jag hade problem att betala via siten (hade tydligen varit lite strul där) så jag betalade via telefon och sedan var det inget problem. jag fick inget serienummer utan det bara började funka direkt när jag hade laddat ner det. På Lightroom var ett serienummer inlagt när jag startade det första gången. Som tidigare påpekats så ligger det under program så du måste göra en egen genväg på skrivbordet eller starta det direkt från program. Kolla så att du inte klickar på ikonen för din testversion, alla den gamla ikonen.
Svar från Trullan 2013-12-02 14:10
Tack för tipsen Kjell.
Problemet är åtgärdat. Jag var tvungen att
logga ut från Creative Cloud först :o)
Med vänlig hälsning Milla