"Hjärtats tankar & funderingar"

Biverkningar i bild...

Jag har ju skrivit en del om min medicin och dess biverkningar, men kanske inte visat dem så mycket i bild. Så det tänkte jag göra i detta inlägg (i alla fall en del av biverkningarna ;o)

Det krävs en hel del mod av mig att lägga upp dessa förskräckliga bilder på mig själv, men jag tar det som ytterligare ett steg i mitt tillfrisknande :o)

Hoppas dock att jag inte skrämmer iväg någon som kanske velar att börja ta medicin mot till exempel ångest eller depression. För hur jobbigt biverkningarna än må vara, så är de tusen gånger bättre än att leva med ångest!

Kram Milla

Medicinen gör bland annat att jag har SVÅRT ATT SOVA. I förrgår natt vaknade jag minst en gång i timmen och när klockan var fem gick jag upp och klippte tånaglarna på badrumsgolvet i en hel timme. Nästan så att jag kände mig MANISK...

Igår när jag gick förbi spegeln upptäckte jag dessa UTSLAG runt ögonen!

Jag har flera gånger fått EKSEM i ansiktet...

Ibland blir jag SÅ TRÖTT att det är totalt omöjligt att hålla sig vaken.

En dag dök dessa BLÅMÄRKEN upp, helt utan förklaring!

Ibland har jag känt mig YR,  SKAKIG och mått JÄTTE ILLA...

Foto: Camilla Thieme

OBS! Mobilkamera (Samsung GT-S5230)

Inlagt 2011-05-31 08:07 | Läst 9041 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Hallå ja det verkar vara en rolig medicin det där, rätt starka biverkningar! Det blir rätt jobbigt i längden, det gäller att vara stark och stå ut, men det vet jag ju att du är! Fortsätt som du gör och ta vara på dom dagar du verkligen mår bra, det blir bättre med tiden.

Kram Anders
Svar från Trullan 2011-06-04 12:57
Detasamma! ;o)
Kram Milla