"Hjärtats tankar & funderingar"

EGNA VYKORT...

Jag skulle väldigt gärna vilja ha tips på var man kan göra egna vykort på nätet. Jag har kikat runt en del, men vill gärna ha synpunkter från Er som redan testat. Så dela gärna med Er av Era erfarenheter, både bra och dåliga. TACK!

En annan tanke jag har är om man skulle kunna sälja egna vykort i till exempel butiker? Någon som vet hur man skall gå till väga? Tror Ni att det skulle gå att sälja vykort typ de här under?

Kram Milla

Inlagt 2015-07-17 21:10 | Läst 9031 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Jättegulliga bilder, djur går alltid hem. Men frågan är om det skall vara text eller inte.
Jag har beställt vykort från Crimson och är väldigt nöjd !
Ju fler man beställer av samma motiv ju billigare blir det.
Jag har bara sålt på egen utställning, det är nog bästa förtjänsten :-)
ing-marie
2015-10-26 17:42   Mikaela
Hej! Jag såg inte var jag kunde hitta din mail så skriver en kommentar på ditt senaste inlägg. Jag blev utbränd förra året vilket gjort mitt psyke svagt, vilket i sin tur gjort att jag fått tillbaka något jag inte haft på väldigt många år-. Spyfobi, googlade på detta och hittade länk till din blogg. Jag läste om hur det varit för dig och såg hur otroligt jobigt du haft det men med hjälp av medicin är du nu bra. Så till mina frågor, hur är det nu? Äter du fortfarande medicin? hur lång tid åt du det innan du började märka och skillnad? Har du ångest kvar? och viktigast av allt, vad är det för medicin du äter? Jag vore väldigt tacksam att få svar, maila mig gärna, glad att du mår så pass mycket bättre...kram!
Svar från Trullan 2015-10-29 05:17
Vad har Du för mailadress? Kram.