"Hjärtats tankar & funderingar"

Före & Efter bilder...

 

Det är inte bara att fotografera och lägga upp en bild för mig, utan varje foto kräver ganska mycket arbete i Photoshop, tyvärr.

Kram Milla

 

Här är några exempel från Paula och Picassos bröllop:

 

 

Foto: Camilla Thieme

 

 


Inlagt 2011-05-13 10:20 | Läst 2432 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Du skrev tyvärr på slutet, känns det så eller? Jag tycker att det är ganska roligt att sitta med mina bilder, först i lightroom och sedan i photoshop. Mycket kvar att lära. Och så är det för mig också, jag fotograferar inte och lägger upp bilderna direkt, utan de bildbehandlas alltid. De enda bilder jag lägger upp direkt är de jag tar med min Iphone och då blir det oftast på facebook.

/Carina
Svar från Trullan 2011-05-13 14:12
Jag ÄLSKAR att redigera bilder i Photoshop!!! :o)
Fast kanske inte just den här sortens redigering, när man skall ta bort nålar, ändra formen på en hatt, ta bort grässtrån osv. Dessutom får jag så ont kroppen av att sitta vid datorn så många timmar. Men visst är det värt det, absolut! :o) Men jag känner mig som en "bättre fotograf" de gånger jag tagit en bild som jag knappt behöver arbeta med i Photoshop (hoppas Du förstår vad jag menar)? ;o) Tack för Din kommentar Carina och förlåt om jag uttryckte mig oklart.
/Milla
Carina Hedlund 2011-05-13 14:56
Förstår vad du menar - att man kan känna sig som en bättre fotograf när det behövs mindre efterarbete. Ibland har jag gått från en konsert och känt att jag totalt misslyckats med mina bilder - och sedan fått otroligt mycket beröm för just de fotona. Det har oftast varit katastrofalt dåligt ljus, men jag har kunnat rädda bilderna genom att göra dem svartvita och dra upp kontrasten rejält:)