"Hjärtats tankar & funderingar"

Första gången i mitt liv...

 

I söndags gjorde jag något som jag aldrig tidigare tillåtit mig själv att göra. Jag tog nämligen en paus när jag var ute och promenerade :o)

Jag vet inte om det är medicinen som gjorde att jag för en gångs skull kunde stanna upp och njuta av tillvaron till och med under ett "träningspass". Men jag kunde helt enkelt inte låta bli... :o)

Solen hade så gott som skinit på en klarblå himmel i flera dagar och det hade varit 15-20 grader ute i nästan en hel vecka. Trots detta hade jag inte solat en enda sekund! Så jag avbröt min promenad och lade mig på en brygga i solen och bara NJÖT i fem minuter :o) Sedan fortsatte jag att motionera.

Kram Milla

 

Inte konstigt att jag blivit fet på sistone... ;o)

Foto: Anders Ericsson 

(OBS! Mobilkamera)

 

 

 


Inlagt 2011-04-25 21:13 | Läst 4437 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Du är inte ens på gränsen till att bli fet!! Fet är man när man har ett BMI på över 33!! Vad har du? Inte över 23 ens skulle jag tro! Du är smal o smärt o dör inte av att gå upp ett kg :). Det går du ner igen när du kommer igång med träning. Nu är det vår o sommar o man rör sig mer. Det löser sig! Tänk inte tanken om att du är på väg att bli FET!! Aja-baja! (Vad är då jag...? ;) )

Härligt att du tog dig tid att ta en paus o njuta. Det är det livet går ut på att njuta då o då och även oplanerat :)
Kram Lena
Svar från Trullan 2011-04-26 10:28
Jag vet att Du har rätt, men det är inte roligt när man ser att man gått upp i vikt efter att ha kämpat med att gå ned... Jag har haft samma vikt i tre år (sedan Markos och mitt bröllop) tills nu. Måste sätta stopp innan det blir som innan jag gick ned. Vill ju trivas så bra som det går med mig själv och kunna ha kläderna jag köpt de senaste tre åren ;o) Men visst, fet var ett felaktigt ordval, sorry.
Kram Milla