"Hjärtats tankar & funderingar"

Golf, illamående och en tredjeplats...


Idag har jag och min man spelat en partävling i golf. Det gick väldigt bra, trots att jag mådde rent utsagt uruselt! Tänkte hoppas av flera gånger, men kämpade igenom hål för hål, trots illamående och enorm ångest. Tror illamåendet beror på njurgrus (känner igen symptomen). Det är väldigt konstigt det där, när jag mådde som allra värst, det var då jag spelade som bäst... 

 

Här en bild från när vi spelade på Bro Hof GK (hade ingen kamera med mig idag ;o)

Foto: Anders Ericsson

Bildredigering: Camilla Thieme


Hur fungerar Du? Kan Du prestera bättre när Du mår dåligt? Berätta gärna! Jag svär att jag trodde att jag skulle spy ett antal gånger under rundan, men jag ville inte svika min man eller de vi spelade tillsammans med. Tur var väl det, för vi kom faktiskt trea i tävlingen :o) Fast ärligt talat är jag mest stolt över att jag klarade att ta mig runt.

Kram Milla


Här en liten suddig bild (tagen med min Konica Minolta Dimage G600) på vårt fina pris :o)

Foto: Camilla Thieme


Tyvärr äter jag kanske bara fem saker som finns i korgarna (pasta, morötter, lök, apelsiner och mandariner). Men det finns en massa andra delikatesser, som till exempel parmaskinka, salami, parmesan, pesto, olika marmelader, grissini, mörk choklad, vin, torkade rotfrukter, skorpor, havssalt, äpplen, päron, ananas, mango, physalis, zucchini, blomkål, rädisor, sallad, färsk sparris mm.

 


Inlagt 2010-08-28 20:16 | Läst 10715 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
dET FINNS INGEN SOM KANN PRESTERA När dom mår dåligt -MILLA- Försök inse det Puss Krillan 54 .
Svar från Trullan 2010-08-28 21:02
Men det var ju precis det jag gjorde... :o(
Fattar ingenting.
Jag höll på att kräkas flera gånger,
men ändå kunde jag spela...
Helt ofattbart.
/Milla
Det finns något som kallas psykologi, när kroppen mår som sämst och du bara går och tänker på en enda sak. Då glömmer man allt annat och när du spelar golf har du en inlärd rörelse, när du inte tänker på att prestera och inte tänker att du skall spela bra och utföra en rörelse korrekt det är oftast då som du presterar som bäst. Milla jag känner igen det där väldigt väl, som du vet har jag hållit på med idrott väldigt länge på en ganska hög nivå. Man slutar aldrig att förvånas över vad man kan klara av i svåra stunder, oftast så låser sig kroppen när du vill som bäst. När du inte tänker utan bara slår ett slag som du gör i golf, släpper man tankar om hur man skall utföra något och istället sker det med automatik. Det är inget konstigt fenomen men det är alltid förvånande när sådant händer. Jag var ju med i samma tävling och själv gick jag runt på 79 slag för ett par veckor sedan under ett träningsvarv, för att idag när det var tävling inte hade varit under 100 slag om jag hade varit själv i laget.....jag tänkte för mycket, hur jag skulle slå mm...då spänner du kroppen och skickar mängder av impulser till alla nervtrådar, vilket i sin tur leder till både det ena och det andra dåliga slaget. Kallas Psykologi ;)
Grattis till en bra placering!! Imponerad över att du grejade det!

Kram Anders
Svar från Trullan 2010-08-28 21:37
Jag förstår vad Du skriver, men jag fattar ändå inte hur
man kan göra NÅGONTING när man håller på att spy!!!
Helt ofattbart. Jag tänkte visst på hur jag skulle slå osv.
samtidigt som jag kände att nu kräks jag snart...
Tack för Ditt inlägg och gratulationen!
Kram Milla
Det är klart att man tänker på hur man slår, men det jag menar är att du har tankarna på ett annat plan och det är det som är det avgörande när du gör något.
Kram
Svar från Trullan 2010-08-28 21:46
Jo, jag förstår vad Du menar ;o)
Kram!