MITT INRE RUM...

"Hjärtats tankar & funderingar"

Jag gjorde det, igen!!!


Detta är inte klokt... Jag gjorde det igen!!! Jag är så stolt för jag har fått ytterligare en bild publicerad i Fotosidan Magasin!!! :o) Denna gång var det min bild "Blue Dream" som var med. Jag fick dessutom jättefin bildkritik av fotograf Lena Koller. Så här skrev hon om det positiva i bilden:

"Oj oj, vilket tillfälle. Härligt skärpedjup och fina, balanserade färger. Det här är nära Mattias Klum".

Ni förstår att jag blev stolt va ;o) Tack snälla Lena!!! :o)

Har någon av Er skickat in en bild till Fotosidan Magasin? Kom den med i tidningen? Berätta gärna!

Kram Milla


Här är bilden:



Tidigare har jag haft med  "Falk" och "Mitt lilla hjärta" i Fotosidan Magasin.


Samt bilden "I can see right through you" i Digitalfoto för alla.

 


Se blogginlägg "Digitalfoto för alla"


 

 

Postat 2010-05-17 17:30 | Läst 5085 ggr. | Permalink | Kommentarer (8) | Kommentera

Två små turturduvor...


Igår morse vid halv nio tiden vaknade jag av ett lite annorlunda ljud. Det var en duva som satt på balkongtaket och "sjöng" så vackert. Han sjöng så det ekade i Stora Arken för sin käresta som satt på grannens balkongtak. Jag vet inte om det är samma duvor som jag sett varje år sedan jag flyttade in här, men fina var de i alla fall :o) Jag kastade mig upp ur sängen, drog upp persiennerna och tog några foton på de två små turturduvorna genom fönstret.

I morse vaknade jag återigen av duvan som "sjöng", denna morgon någon gång mellan klockan fem, sex... Inte lika roligt när jag som vanligt inte somnat förrän klockan ett, två på natten. Jag gick upp och gav honom en lite ilsken blick, sedan skickade jag ett sms till en vän med texten "Jävla duvor, nu får kärringen släppa till snart, så man får lite lugn och ro" ;o) Efter en halvtimme med öronproppar och en kudde på huvudet lyckades jag till slut somna om. Blir väl samma visa i morgon misstänker jag...


Här sitter hon och lyssnar till sin älskades "kutter" :o)


Och här är han, den stilige "prinsen" som sjunger för kung och fosterland. Vad gör man inte för att imponera på en sådan skönhet... ;o) Här har han dock tagit en paus i sitt "uppvaktande" och vilar en stund på vårt balkongräcke.

 

Här kan Ni höra hur vackert(?) han sjunger. Inte illa att vakna till denna skönsång, eller hur? ;o) Det är dock inte "prinsen" Ni ser i bild utan hans framtida "prinsessa"! Glöm inte att slå på ljudet, HÖGT! :o)

Foto & Film: Camilla Thieme


Har någon av Er duvor (eller någon annan fågelart) som häckar på taket? Berätta gärna :o)

Kram Milla



Postat 2010-05-04 09:30 | Läst 4279 ggr. | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera