MITT INRE RUM...

"Hjärtats tankar & funderingar"

Tid & Rum


När jag fotograferar glömmer jag helt bort tid och rum... På både gott och ont ;o)

Ibland när jag är ute med kameran slipper jag min ångest för en kort stund, men jag får väldig smärta i kroppen istället... Jag blir helt "manisk" när jag hittar ett motiv som jag vill fånga och jag kan försöka i timmar att få till en bra bild (om ingen drar mig därifrån vill säga... ;o)

För ett par dagar sedan var jag och min vän Christofer Lind ute och fotograferade vid sjön Rudan, där hittade jag först ingenting att föreviga. Jag satt på en klippa och frös så jag skakade men så plötsligt fick jag syn på en kedja som låg vid vattenkanten. Jag kastade mig ned på alla fyra och så var jag igång ;o) I en nästan helt omöjlig ställning tog jag kort på kort på kort... Jag märkte inte att jag skrubbade armbågen så att jag blödde och kylan försvann som i ett nafs.

Inte förrän jag kom hem såg jag såret och på natten sov jag nästan ingenting för jag hade så ont i axlar och armar. Och tänk alla timmar man sitter framför datorn då man skall redigera bilderna... Man brukar säga att "det finns inget ont som inte har något gott med sig". Kanske är det så att "det inte finns något gott som inte har något ont med sig heller" ;o) Hahaha...

Glömmer Ni också bort tid och rum när Ni fotograferar? Berätta gärna!

Kram Milla


Kommentara gärna bilden genom att klicka på den, tack! :o)

http://www.fotosidan.se/member/view.htm?ID=30964

Foto: Camilla Thieme

 


Postat 2010-06-22 13:26 | Läst 4389 ggr. | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera

Så var det dags igen...

 

Imorgon skall jag spela årets första golfrunda! Det blir på min hemmabana Haninge Strands Golfklubb. Vi går ut klockan 11.20, jag min man Marko och vår gemensamme vän Anders Ericsson. Det är alltid lika spännande att se hur första slaget/rundan går när man inte slagit en enda boll på över sex månader...

Jag har tidigare berättat att jag inte gillar golf och varje år säger jag att jag skall lägga av. Men i år skall jag verkligen försöka att se mer positivt på golfen och ge det en ärlig chans. Förra säsongen var nog min bästa hitintills, då jag bland annat sänkte mig till hcp 17,3 vann en golftävling tillsammans med min man samt vann "längsta drive" för både män och kvinnor. Hoppas bara att kroppen håller, så jag inte får så ont som jag brukar... Håll tummarna!

Kram Milla

Ps. Jag tänker inte berätta hur det gick... ;o) Ds.

 

Här är en bild på mig, min pappa och min mamma sommaren 2009 på HSGK.


Foto: Anders Ericsson

Bildredigering: Camilla Thieme

 


Postat 2010-04-29 23:14 | Läst 6429 ggr. | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Digitalfoto för alla

 

Idag när jag tittade igenom Digitalfoto för alla upptäckte jag att en bild som jag skickat in till "Galleriet" kommit med!!! Gissa om jag blev glad :o) Jag har tidigare haft turen att vara med två gånger i Fotosidan Magasin med bilderna "Falk" och "Mitt lilla hjärta". Denna gång blev det min bild "I can see right through you" som var med.

Kram Milla



De har kapat bilden en aning i överkant. Tyvärr såg den väldigt mörk ut också.

 

Här är en (usel) förstoring av texten i tidningen.

 

Foto: Camilla Thieme


Postat 2010-04-22 19:02 | Läst 6492 ggr. | Permalink | Kommentarer (8) | Kommentera

Home sweet home, eller? ;o)

 

Idag tänkte jag bjuda på lite filmer och bilder från vår bostadsförening/lägenhet. Har tidigare visat hur våran balkong ser ut, så här kommer resten ;o)

Kram Milla

 

Först en film från HSB över området Stora Arken i Haninge där jag bor tillsammans med min man Marko och min 26 åriga nymfparakit Kickan. Våran balkong är den allra högst upp till vänster.


 

Obs! Bilderna är inte så bra kvalité, men det kanske duger ändå? :o)

Vardagsrummet, känner Ni igen tavlan? ;o)

 


Köket


Det är nästan tre meter i takhöjd i både köket och vardagsrummet :o)



Badrummet

 


Badrummet


Sovrummet


Hallen


Gården 

Foto: Helena Pietik

 


Gården

Foto: Helena Pietik


Gården sett från våran balkong på fjärde våningen (högst upp)


Utanför porten

 

Garageinfarten (Urnorna har jag och min granne fixat)

 


Lägenheten från baksidan av huset

Foto: Okänd

 

Lägenheten från framsidan av huset


Garaget ligger under huset och det går hiss ända ned. Någon som kan gissa vilken bilmodell vi hade? :o) De som redan vet får inte gissa... ;o) Idag har vi en Nissan Qashqai


Hade ingen bra bild på datarummet tyvärr (där jag sitter och bloggar :o)


Ritning på lägenheten


Foto: Camilla Thieme


Till sist en film på mig från 2006 där jag visar bygget (bli inte avskräckta nu bara). Tio kilo tyngre och annan frisyr, men lika sprallig och tokig... ;o)



Till Er som undrar varför jag skrev "home sweet home" och avslutade med ordet eller... Fortsättning följer ;o)


Postat 2010-04-19 08:26 | Läst 6188 ggr. | Permalink | Kommentarer (8) | Kommentera

Carola Häggkvist

 

Ända sedan jag var tretton år har jag haft Carola Häggkvist som min stora "idol". På den tiden tyckte jag att det var väldigt pinsamt att gilla henne och jag vågade aldrig riktigt erkänna att det faktiskt var så.

Nu, i vuxen ålder, skäms jag inte längre för att jag är ett "Carolafan" :o) Jag står för det! Tycker andra illa om mig på grund av en sådan sak, så får det vara så! Jag är den jag är, "take it or leave it".

Jag har säkert närmare hundra tusen bilder på Carola som jag klippt ut och sparat under alla år. I början klistrade jag in dem i pärmar, men idag ligger de löst i plastfickor. Jag letar heller inte aktivt efter bilder och köper alla tidningar med Carola, som jag gjorde som barn, utan klipper bara ut en bild om jag ser någon. Kan dock vara lite knepigt när man sitter hos frisören... ;o) Hahaha.

 Kanske skall tillägga att jag inte är speciellt religiös och aldrig lyssnar på Carolas musik för "nöjes skull", utan alltid då jag själv vill sjunga. Annars är det Techno, Trance, Dance och Eurodisco som gäller. Men även Schlager och Hårdrock ;o)

Jag har själv alltid älskat att sjunga och spela teater och därför beundrat Carola för att hon gjort det som jag alltid velat göra, men inte vågat (och naturligtvis inte klarat av). På något sett har jag "levt ut mina drömmar" genom henne.

Kram Milla


Här är en bild från en Carolakonsert på Skansen sommaren 2006

Foto: Camilla Thieme

 

Här är ett collage från några av de gånger jag träffat Carola.

Foto: Carolaassistenter


Postat 2010-04-08 13:19 | Läst 10702 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera