MITT INRE RUM...

"Hjärtats tankar & funderingar"

Min enda bardomsfilm...

 

När jag var liten blev jag inte fotograferad och filmad så mycket som jag hade önskat (det är väl bland annat därför som jag tar igen det nu ;o) Men det finns en liten filmsnutt på mig som jag tänkte visa Er här :o)


Vill även passa på att TACKA mina svärföräldrar som lämnade in min smalfilm (samtidigt som de lämnade in sina). Utan Er hade jag nog aldrig kommit iväg och fått detta gjort!

Kram Milla

 

OBS! Glöm inte ljudet och hoppas Ni inte tar illa upp av lite naket... ;o) 

 

Film: Harrieth & Hans Thieme

 


Postat 2010-12-08 16:27 | Läst 1399 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Det var för bra för att vara sant...

 

Jag tyckte nästan att det hade gått lite för bra med medicinen, men så kom "bakslaget"...

Har de senaste dygnen märkt en markant försämring med ökad ångest (eller rättare sagt lika mycket ångest som innan jag började medicinera) och oro. Mådde ju så bra de två första veckorna (om man bortser från tröttheten).

Det jag reflekterat över är att ångesten kom tillbaka när min man kom hem från arbetet (han arbetar som matros på en Waxholmsbåt och är borta upp till en vecka åt gången). Så har det även varit tidigare. Tror det kan bero på att "kraven" på mig ökar när han är hemma (jag måste göra mer saker utanför hemmet) samt att jag är livrädd över att han blivit smittad av magsjuka på arbetet och skall göra mig sjuk!!! Jag kan heller inte påverka situationen genom att se till att han tvättar händerna ofta eller inte pillar sig i näsa och mun. Det är helt enkelt utanför min kontroll... 

Inatt somnade jag halv två och vaknade med fullt ångestpådrag klockan fem över sex. När man vaknar med ångest vaknar man inte sakta utan det är som att slå på en lampa, man är klarvaken på en hundradels sekund! Sedan är det bara att gå upp och försöka lindra ångesten på ett eller annat sätt (har märkt att ett varmbad är bra mot den värsta ångesten). Ibland hjälper det att blogga ;o) 

MEN denna gång hjälpte INGENTING!!! Jag blev bara sämre och sämre, trodde jag skulle spy flera gånger och mådde bara SÅ ILLA :o( Jag låg på hallgolvet i flera timmar, svettades och frös om vartannat med ytterdörren på glänt för att få frisk luft. Jag var alldeles torr i munnen och det kändes som jag skulle kvävas. Sedan fick jag springa på toaletten (har nog varit där sex, sju gånger redan) för jag var alldeles lös i magen. Bara jag tänkte på ordet "mat" vände det sig i magen på mig. Jag testade att ta ett varmbad, gick en kort promenad, försökte göra avslappning, men det blev bara värre.

Nu är jag helt slut, yr och skakig, funderar på om det är magsjuka eller medicinen?

Jag hoppas av hela mitt hjärta att detta är övergående...

Kram Milla

 


Postat 2010-12-08 12:47 | Läst 2933 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera

En annorlunda smörgåstårta :o)

 

Jag undrar om Ni har något gott recept på smörgåstårta med skinka och pepparrot? Jag brukar göra smörgåstårta med skaldjur, lax och skinka, men skulle vilja testa något annat.

Åt en jättegod smörgåstårta som min syster bjöd på för ett tag sedan (som hon hade köpt från ett konditori som tyvärr har stängt) och den innehöll skinka och pepparrot. 

Har tittat runt på nätet (Tasteline mm.) men tycker inte jag hittar något som verkar bra.

Tacksam för alla tips!

Kram Milla

 

Här är en smörgåstårta som jag gjorde för drygt två år sedan :o)

 

Film: Camilla Thieme

 

 

Ps. Ni glömmer väl inte att rösta på min bild "Juleljus" på ica.se :o) Klicka på fliken "Flest röster" och sedan på bilden "Juleljus". Tack! Varje dag vinner det bidrag med flest röster ett signerat exemplar av Måns Zelmerlöws julskiva Christmas with Friends. Ds.

Foto: Camilla Thieme


Postat 2010-12-07 11:55 | Läst 2709 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Förslag på förbättring :o)

 

Visst vore det bra om det fanns en "sökfunktion" i bloggen där man kunde söka ett ord och hitta blogginlägg som matchar det specifika ordet :o)

Jag saknar i alla fall ofta den funktionen när jag skriver blogginlägg och skall länka till ett annat. Då får jag sitta och leta igenom "hundratals titlar" för att hitta till rätt inlägg!

Vad tycker Ni om denna idé? Vore det inte praktisk? Berätta gärna vad Ni tycker!

Kram Milla

 

Ps. En annan sak som jag önskar är stavningskontroll! Nu kopierar jag texten och gör stavningskontrollen i Word... Skall det behöva vara så??? Ds.

 


Postat 2010-12-07 10:16 | Läst 1166 ggr. | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Bråttom...

 

Löste detta på ett annat sätt!

Tack för Er vänlighet och hjälpsamhet! :o)

Kram Milla


Jag behöver Er hjälp att hitta små plastfickor!!! Gärna 8x11cm (eller så nära det måttet som möjligt). Sedan skulle jag behöva en passande pärm till dessa plastfickor :o) Någon som kan hjälpa mig? Det är bråttom! Tack på förhand!

Kram Milla

 

Ps. Kanske skall nämna att jag tittat i bokhandeln och kikat lite på nätet, utan resultat. Ds.


Postat 2010-12-05 20:09 | Läst 1266 ggr. | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera
Föregående 1 ... 6 7 8 Nästa