MITT INRE RUM...

"Hjärtats tankar & funderingar"

Så stolt!

 

Jag såg att jag började det nya året med att ligga etta på "boggtoppen" över mest lästa bloggar här på Fotosidan :o)

Jag har lite svårt att smälta det... Hur kan någon vara intresserad över det jag skriver? Eftersom jag inte arbetat på så många år och sällan får höra att jag gör något bra, har jag fått enormt dålig självkänsla. Jag har väldigt svårt att tro att något jag gör skulle vara till glädje för någon annan.

Ni behöver inte svara på detta inlägg, jag vill bara tala om hur oerhört stolt, glad och tacksam jag är för att Ni finns och för att Ni uppskattar min blogg. För mig är detta oerhört stort. Tack från djupet av mitt hjärta!

Kram Milla

 

Postat 2011-01-01 18:59 | Läst 2314 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Började året med ångest...

 

Hm, när klockan slog tolv i natt och det nya året började fick jag ångest!!! :o( Ingen rolig start på 2011... Ångesten gick dock ganska snabbt över och var tack och lov inte så kraftig.

Idag är det dags att höja dosen på medicinen igen och det är alltid lika nervöst. Är så rädd för att jag skall få en lika kraftig reaktion som för några veckor sedan... Det vill jag inte!!!

Men peppar, peppar så har jag mått ganska bra sedan dess. Däremot har jag isolerat mig totalt och går knappt utanför dörren längre. Har även många fler tankar om vinterkräksjukan samt sover inte så bra på nätterna. Men jag kämpar vidare, år 2011 skall bli ett bra år, så det så! :o)

Önskar Er alla ett underbart 2011!

Kram Milla

 

Jag har alltid velat fotografera fyrverkerier, men har aldrig tagit mig i kragen och gjort det "seriöst". Igår hade jag dock tänkt göra det, men vid tolvslaget vräkte snön ned... 

Dessa raketer fotograferade jag Nyårsafton 2008, men som Ni kan se så är det inte världens bästa bild ;o) Fotade dessutom genom ett fönster. Får försöka om ett år igen ;o)

Foto: Camilla Thieme

 

Postat 2011-01-01 11:01 | Läst 2575 ggr. | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera
Föregående 1 ... 9 10