MITT INRE RUM...

"Hjärtats tankar & funderingar"

Smärtkliniken, besök två och tre :o)

 

Då har jag varit på mitt andra och tredje besök på Smärtkliniken Capio S:t Görans Sjukhus. Idag hade jag två tider inbokade nästan efter varandra och fick träffa både en psykiatriker och en sjukgymnast :o)

Först träffade jag psykiatrikern och vi satt och pratade i nästan en hel timme. Han var väldigt trevlig och fick mig att känna mig lugn. Jag berättade "mitt livs historia" och han ställde en del frågor. När jag gick skakade vi hand och så sade han "tack, det här var ett väldigt trevligt och givande samtal". Hihi, borde det inte vara jag som skulle säga det ;o)

Efter en dryg timmes väntan (då vi tittade på "Solsidan" på dvd i bilen, jag åt en halv banan och min man två kokta korvar med bröd ;o) var det sedan dags att träffa sjukgymnasten. (En väldigt förkyld sådan kan tilläggas... ;o) Han ställde en del frågor och gjorde en väldigt grundlig undersökning av hela kroppen. Han tyckte dock att prognosen såg god ut, eftersom jag ibland kan vara näst intill smärtfri för att sedan få fruktansvärt ont igen. Det är tydligen värre att ha ont precis jämt. Vi kom även fram till att jag skall försöka se över min "datasituation" (hur jag sitter vid datorn, sitta lite kortare tid samt ta fler pauser) något som jag tänkt göra i många, många år... (Hm, måste ta mig i kragen när det gäller detta)! Han tyckte även att jag skulle försöka få en bra behandling mot min ångest och mina fobier samt testa akupunktur igen när mina besvär minskat (sist satt jag som på nålar (hahaha) och kunde inte slappna av, så behandlingen blev tyvärr inte så lyckad .

Innan vi åkte hem passade vi på att ta en snabb titt på Scandinavian Photo. Där köpte jag en bok (Photoshop Elements 9) till min man (han skulle fått den på Alla Hjärtans Dag, men då hade den inte kommit ut, tyvärr) samt tittade på ett produkttält till mig. Men det var alldeles för dyrt, så jag skall leta vidare. Tror jag börjar med en billigare variant ;o)

Nästa tid till Smärtkliniken har jag den 22/3, då jag skall träffa min läkare igen.

Kram Milla

 

Foto: Camilla Thieme

 

 


Postat 2011-03-01 19:41 | Läst 2426 ggr. | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Var finns mina gamla PS penslar???

 

I mitt förra Photoshop hade jag lagt in en massa roliga penslar (löv, bubblor, blixtar, hjärtan mm.). Men sedan vår dator gick sönder och vi köpt en ny samt lagt in ett nytt Photoshop är alla sådana penslar borta. Är det någon som vet var man kan hitta gratis ps-penslar? Jag undrar även om dessa kan ha virus? Fast det kanske allt kan ha som man hämtar från nätet? ;o)

Lika så en del teckensnitt (Edvardian Script, English 157 BT, Lucinda Handwriting m.fl.) kan jag inte hitta på nätet. Har Ni några bra tips på sidor med gratis teckensnitt? Jag har bland annat varit inne på dessa sidor (se nedan). Där hittade jag en hel del roliga ppenslar och teckensnitt, men jag  saknar fortfarande de jag en gång hade :o(

- myphotoshopbrushes.com

- psbrushes.net

- brusheezy.com

-  fonts500.com

- betterfonts.com

 

Kram Milla

 

Ett "Gratulationskort" jag gjorde i söndags, med min nalle Picasso :o)

Här saknade jag verkligen mina gamla teckensnitt...

 

Foto: Camilla Thieme

 


Postat 2011-03-01 10:19 | Läst 2982 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera
Föregående 1 ... 9 10