"Hjärtats tankar & funderingar"

Ingen ungdom längre...

Det märks att man inte är någon ungdom längre...

Redan efter två dagars "julstädning" sade min kropp ifrån.. Jag brukar klara tio... Kanske beror det på att jag är så fruktansvärt otränad? Min kropp fixar inte att "ligga på alla fyra" och skura åtta timmar om dagen. Konstigt... 

Jag har även slarvat en hel del med maten, men framförallt med att dricka vatten, så njurarna sade ifrån, igen. I morse vaknade jag klockan halv fem med huvudvärk, var yr, illamående och min kropp värkte. Jag har inte kunnat göra någon nytta alls idag, utan bara vilat, sovit och druckit litervis med vatten. Känner mig något bättre, men är fortfarande inte helt frisk.

Måtte jag må bra imorgon, så jag kan fortsätta mitt städ marathon...

Kram Milla

Inlagt 2011-11-15 17:54 | Läst 1994 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Var rädd om dig.. om det tar 10 eller 12 eller 14 dagar det gör liksom inget.. det blir fint i allafall ju ! och du mår bättre när du kan ta det lite lugnare !

Kram Pia
Svar från Trullan 2011-11-23 07:36
Tack vännen :o)
Kram Milla
Men Milla vad är det du håller på med. Inte trodde jag att någon julstädade nu mer. Det var förr i tiden eller.....................

Tänk efter att julafton enbart är några timmar och sedan brukar all hyseri vara över.

När barnen var små höll jag på så där sedan julafton hade jag ofta migränd stackars mina barn och man.

Han har tagit skada av det är julhatare på många sätt.
Barnen har klarat sig och är lugna balanserade som väl är.

Kramis på dig och skåååååååååååååååål med vatten
Nu skall jag fika. Jag städar bilder och papper tömmer pärman som min sista stund är kommen
det är den kanske vem vet.........................
Svar från Trullan 2011-11-23 07:38
Jag kallar det för "julstädning" men egentligen borde det nog heta "årsstädning" ;o) Mina föräldrar var väldigt pedantiska, antar att jag tagit efter dem... Sköt om Dig!
Kram Milla
Kanske dags att börja lyssna på kroppen istället för knoppen nu?
Varför måste du städa hela lgh i ett sträck? Ta ett rum i månaden o vila emellan... så har jag fått lära mig leva sen jag blev sjuk. Inte för jag var någon storstädare innan heller men det är bara att acceptera att jag inte kan putsa alla fönster på 4 sidor på en dag - trots att jag inte har så väldigt många fönster. Man måste lyssna på kroppens signaler annars är man farligt ute! Så ta det lite lugnt o ta några dagars/veckors paus. Det är långt till jul... o varför ska det vara rent till jul - det har jag aldrig förstått... bättre att städa EFTER jul när alla gäster gått hem ;)

Kramis Lena
Svar från Trullan 2011-11-23 07:41
Men jag VILL verkligen göra detta en gång om året! Kommer må kass när jag inte klarar av det längre... Jag tar allt på en gång för att det är då jag får den "ultimata tillfredställelsen", när ALLT är i TOPPSKICK på en och samma gång. Jag har ALDRIG gäster på julen, jag städar enbart för min egen skull.
Kram Milla