"Hjärtats tankar & funderingar"

Jag har blivit "mamma" igen!!!

Jag önskar att jag kunde skyllt min övervikt på att jag varit gravid, men så är inte fallet. Magen finns fortfarande kvar, men däremot har jag fått barn!!!

Denna bebis är visserligen adopterad och gjord av plast, nämligen en så kallad reborn baby. Det är min andra reborn baby och de flesta tycker säkert att jag inte är riktigt klok som går och köper dockor för så dyra pengar (denna får jag dock i födelsedagspresent av min man). Men jag har haft sådan enorm glädje av min förra docka Kim och tack vare den har jag lärt mig massor om studiofotografering (när det gäller blixtar, inställningar i kameran med mera.). Jag vill gärna lära mig ännu mer, men denna gång med en docka som tittar. Självklart är det alltid roligast och bäst att fotografera riktiga bebisar, men har man inga så får man ta det man har.

Jag har inga egna barn och vill heller inte ha några, det duger alldeles utmärkt med en docka. Däremot beställde jag en "baby" som är så lik mig själv som möjligt, varför vet jag inte. Ängla (som jag döpt dockan till) har exakt lika dana ögon som mig och vi har båda runda kinder med smilgropar. Jag skall hämta henne på fredag och jag längtar massor. Gissa om jag skall fotografera henne sedan!!!

Kram Milla

Ett stort TACK till superduktiga Marianne Fagerström som tillverkat lilla Ängla.

Foto: Marianne Fagerström  Modell: Ängla Thieme

Inlagt 2014-04-30 23:02 | Läst 3391 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Grattis!

Så fin hon är, som en liten ängel! Ser väldigt äkta ut med sina klara ögon. Du kommer säkert att ha mycket glädje av henne och lära Dig nya saker om fotografering.
Det bästa med denna baby är att den är alltid lika torr, mätt och glad och inga bekymmer i kommande 20 åren heller ;o)

Glad Valborg!

Heena
Svar från Trullan 2014-04-30 23:40
Tack. Ja, visst är hon fin :o) Det är precis det jag gillar, när jag har fotat färdigt är det bara att lägga henne i en garderob. Inga blöjbyten, skrik eller amning. Passar mig perfekt!

Glad Valborg!

Kram Milla
Hej jag undrar om du möjligen är villig att skriva lite via mail angående fobin...jag är en tjej på 22 år som inte lever livets ljusa dagar just nu. Ovh det känns underbart att ha hitta till din blogg.jag har suttit och läst i flera timmar! Och hade varit skönt att få prata med någon som verkligen vet hur det är.. Du är fantastiskt stark!
Svar från Trullan 2014-05-05 07:29
Det gör jag väldigt gärna.
Vad har du för mailadress?
Mvh Milla
2019-12-18 16:43   Ida Åström
Hej! Jag undrar vart du köpt Ängla-dockan? Mvh Ida