"Hjärtats tankar & funderingar"

Min bild i Kamera & Bild

I går när jag loggade in på Fotosidan hade jag ett meddelande i min Gästbok som gjorde mig väldigt glad. Hanna Ahlström hade skrivit och gratulerade mig till hedersomnämnandet och 10 poängen! Jag fattade ingenting...

Det visade sig att jag fått med bilden på mig själv när jag ligger på badrumsgolvet med en ångestattack i tidningen Kamera & Bild. Just den bilden betyder väldigt mycket för mig, eftersom det (förhoppningsvis) var min sista riktiga ångestattack.

Nu undrar jag om det är någon av Er som brukar köpa eller prenumererar på Kamera & Bild och sedan slänga tidningen efteråt? Snälla gör inte det, utan skicka den till mig istället, det skulle betyda väldigt mycket :o)

Kram Milla

Camilla Thieme

Arkens Väg 7

136 37 Handen


CAMILLA THIEME 10 POÄNG

"Fotografen skildrar kvinnans känslor och att hon ligger i fosterställning är i harmoni med resten av bildens upplägg. Den oskarpa bilden förmedlar den realistiska känslan till betraktaren på ett bra sätt". 

Foto: Camilla Thieme

Tidigare har jag även haft äran att få bilder publicerade i dessa tidningar.


Inlagt 2011-07-09 11:19 | Läst 4294 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Grattis Camilla, jag gillar verkligen den där bilden! Säger så mycket och förmedlar verkligen känslor. Riktigt bra fotat! kadullra
Kram
Svar från Trullan 2011-07-10 16:30
Tack Anders! :o)
Kram Milla
Grattis till hedersomnämningen, poängen och publicerad bild! En väldigt personlig bild som är negativt laddad. Starkt gjort!
Svar från Trullan 2011-07-10 16:30
Man bugar och bockar Rei ;o)
Mvh Milla
Väldigt fin känslosam bild.
Grattis
Tommy
Svar från Trullan 2011-07-10 16:29
Tack snälla Tommy :o)
Mvh Milla
Grattis!! Det rör på sig o du börjar snart bli ett namn :)
Svar från Trullan 2011-07-10 16:29
Tack Lena! :o)
Kram Milla